Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dream therater

jaki prezent dla faceta pod choinkę

Polecane posty

Gość dream therater

co można kupić facetowi na świeta? generalnie ma wszytsko... chciałabym zeby był wyjatkowy ciepły .....no wiecie.. taki ode mnie

Gość rrriikkaa
podgrzewany wibrator,)

Gość dream therater
kurcze facet lubi gadżety.. ostatnio kupił sobie pilot do radia samochodowego... ma zegrarek super lapa...telefon..

Gość dream therater
no i nie chce mu kupować sprzetów...myslałam zeby kupić mu ciepłe eleganckie rekawiczki i szalik ... albo spinki do koszuli i koszule elegancka czesto wyjezdza na delegacje napewno mu sie przyda... ale wiem ze lubi drogie dore rzeczy a z kasa krócho

Gość obiektywnystooley
siarczysty obciąg z pełnym połykiem :classic_cool:

Gość dream therater
mam pytanie co myslicie o tych rekawiczkach? nie sa zbyt obciachowe mam na mysli ten nadruk czerwony z logiem producenta... pytanie kieruje szczegolnie do facetów

Gość słownik sobie kup
bo krÓcho z ortografia : )

tutaj piszesz o delegacjach koszuli spinkach a chcesz mu takie rekawiczki kupic?? Troche nie pasuja do garnituru. Lepiej kup skórzane ładne troche kosztuja ale z takich na pewno sie ucieszy.

Gość dream therater
patka z jednej strony podróżuje,a z drugiej zauwazyłam ze ostatnio szukał takich rekawiczek tylko inny model.. pytam bo dla mnie sa jakies nie bardzo.. cos w nich jest nie tak, ale facetom moze sie spodobać

Gość dream therater
a co myslicie o taki zestawie... rekawiczki tyou windstopper.. i butelka ballatimes'a? uwielbia whiskey

Gość Kordek
kup mu maszynkę do pierdzenia ( Fart Machine )

Taki, aby poczuł się, że jest mężczyzną, atrakcyjnie dla Ciebie, seksownie itd. Na pewno nie mam na myśli golarki, skarpetek, portfela itd. Konkretne przykłady znajdziesz w książce Sztuka Obdarowywania Mężczyzn.

Gość dream therater
dziekuje serdecznie za odpowiedz! czy w tej ksiazce znajde instrukcje obciągania druta zgodna z filozofia feng shui?

Gość gość
a może coś z gadżetów? np. słuchawki beats by dre. Bardzo fajnie wyglądają, testowałam w ispocie ich dźwięk i też jest wysokiej jakości

Gość maalinaa
no to się nie zastanawiaj, tylko kup obraz, można go wykonać np. z waszego wspólnego zdjęcia i dołączyć na odwrocie obrazu dedykację ! najlepsze jest to, że obrazy nie są drogie a za to jak wzruszają, sama to już sprawdziłam, polecam stronę DCN Gallery, dobre ceny i jakość wykonania, a od niedawna mają nawet "pocztę obrazową" http://www.dcngallery.pl/72/poczta-obrazowa

Najlepszy prezent - to my sami oraz nasza szczera miłość ;) A jeśli jest materialistą, polecam sprawić przyjemność może jakimś drobiazgiem, takie sprawdzają się najlepiej. Pozdrawiam! ;)