Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jednaztych zlych synowych

do mojej teściowe nie dociera a wkurwia mnie to ze****

Polecane posty

robie jej gorącą kawe lub ona sama sobie robi bo sie nie krępuje i popijają gorącą kawke lub herbatke trzyma moją 6 miesięczną córeczke na kolana mała jest bardzo ruchliwa i podskakuje. Mąż zwrócił 3 razy matce uwagę zeb nie trzymala małej a nad jej głową goracy kubek na to ona ''ciebie nie poparzylam jakos to i jej nie poparze'' jak za każdym razem zabieram jej mała z tekstem '' to ja ją potrzymam a mama sobie spokojnie wypije'' nie wiem jak do niej dotrzec kiedy mąż mówi jej tak bezpośrednio a jej to wisi. gdyby poparzyła nie daj Boże moje dziecko nie ręcze za siebie urwałabym jej łeb.

Gość sprawa prosta.....
zabierz z kolan teściowej dziecko i tyle.

zabieram ale kiedy jestem w pracy mała zajmuje się niania a czasami teściowa wpada i zostaje z mała na godzinke kobieta idzie wczesniej do domu i zawsze sama się czestuje nie zawsze jestem w poblizu

z teściową szczególnie mocno związane są uczucie mieszane, przeżywane wtedy, gdy teściowa spada w przepaść, nowym samochodem wziętym na kredyt i niespłaconym jeszcze.

nie rozumiem jak sie do niej mówi zeby tego nie robila ona to lekcewazy.

Gość sprawa prosta.....
mieszkacie osobno?????? czyje to mieszkanie????

wynajmujemy z mezem mieszkanie mieszkamy sami

Gość to niech niania nie wychodzi
wcześniej z domu . W końcu za coś jej płacisz . A nawet jak teściowa przyjdzie to nich niańka dziecko od niej zabiera .

Gość sprawa prosta.....
hm......:/ powiedz,że nie życzysz sobie jej odwiedzin podczas waszej nieobecności.

umawiam się z kobietą o której ma przyjsc i wyjsc ale teściowa mnie wyprzedza i wyprasza nianie. niewiem chyba jej powiem ze boje sie się poprostu i za kazdym razem kiedy trzyma nad nia gorący kubek mam dusze na ramieniu

Gość alicja1979
moj mały był poparzony , nie pozwalaj jej na to bo jak ci poparzy dziecko :-( lepiej zebys niewiedziała jak to wszystko potem wyglada w szpitalu i co taki maluch przezywa:-( mojemu sie udało nie miał przeszczepu ale i tak przecierpiał swoje

Gość sprawa prosta.....
niania ma z dupą siedzieć i pilnować dziecka. w tym domu rządzisz ty! ja swojej powiedziałam jak mi się za dużo rządziła ,że to moje dziecko i to ja je będę wychowywać! musisz być stanowcza! nie ma odwiedzin teściowej jak Was nie ma w domu! Powiedz nani ,że ma jej nie otwierać i tyle!

wole zeby to mąż jej zwracal uwage bo to syn i zawsze inaczej się odbiera uwagi syna niz synowej ale juz niemoge dluzej .to kuszenie losu poparzy ją dzis czy nie

Gość sprawa prosta.....
PAMIĘTAJ! to twoje dziecko!!!!! JAK SIĘ COŚ STANIE -TY BĘDZIESZ WINNA ,ŻE NIE DOPILNOWAŁAŚ! i sama sobie nie wybaczysz!

Gość sprawa prosta.....
jesteś matką , taką samą jak twoja teściowa , więc sie nie bój z nią rozmawiać o bezpieczeństwie twojego dziecka. Nie patrz na męża-sama zwróć uwagę, stanowczo , ale grzecznie.

Gość Mama Muminka2
Kup jej kubeczek niekapek i śliniak. Może to ją chamstwa oduczy.

Gość sprawa prosta.....
nie taki diabeł starszny jak go malują :D

dzięki za komenty to ja jestem mamą i muszse chronic moje dziecko

Gość sprawa prosta.....
BRAWO!!!

Gość aleale...
to ona nic nie robi,tylko przychodzi do Ciebie ,bierze dziecko i cały czas pije nad nim kawę nie przesadzaj!!!!

blizny po oparzeniach kawa zostaja do konca zycia. moja siostra cioteczna sciagnela obrus ze stolu w swieta jak miala piec latek. co prawda poparzyla tylko ramie ale blizny ma do dzis a ma juz 22 lata. nie ma co ryzykowac. powiedz tesciowej ze albo dziecko albo kawa nie wszytko na raz, powiedz ze sama tez nie pijesz goracych napojow jak masz mala bo nigdy nie wiadomo. albo sie zastosuje albo ograniczysz odwiedziny bo nie zamierzasz sie stresowac sprawdzajac czy babcia jest zreczna czy nie :P