Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janeczka1234

pomoc w angielskim!!!! zapłace

Polecane posty

Gość janeczka1234

chodzi mi o znalwzienie w necie jakigos łtwego artkułu po ang i streszczenie go w max 10 łatwych zdaniach, daje dyszke przezlewem

Gość janeczka1234
jakiś łatwy moze być internetowy, jakiś ciekawy temat w stylu takim jak na o2 np, po skopiowaniu go do worda 1 sreona ae przerwy 1,5

Gość za dyszke to nawet nie odpale
kompa :P

Gość janeczka1234
ej no dla kogo skto sie zna to 10 łtwych zdań to 10 minut roboty, mozemy sie licytowć ... 15 góra

Gość janeczka1234
nie ma chętnych??

Gość janaczka123
dobra daje 20 zł

Gość janaczka123
ja za korki godzinne z niemieckiego biore 20 zł ale jak sie panisko ceniesz to nie to nie, nie zmuszam ale kasa z nieba nie spadnie

Gość janaczka123
nie 10 zdań które streszcza artykuł, ten artykuł ma miec strone max ale odstepy na 1,5 wiec w sumie taki niedługi, moze byc krótszy troszku

Jesteś jeszcze? Mogę napisać, tylko nie zrozumiałam co napisałaś o tych stronach :)

:D:D jakie odstępy?? Jak zrozumiem o co chodzi to zaraz się biorę za pisanie. Na kiedy to ma być?

Gość tiriririri
o 10 zdan tyle zmaieszania? ehh potem dziwic sie ze nie ma na kogo głosowac w wyborach

Gość janaczka123
odstepy między wersami 1,5 no na już zebym to wkuła aa ja Ci zrobie przelew jak przeczytam.a co studiujesz anglistyke??

Gość janaczka123
nie bój się, nie zamierzam nigdy kandydować, nie mieszam sie w coś na czym sie nie znam...:)

ok jeszcze jedno. Artykuł mam pisać po angielsku czy po polsku? I napisz do mnie na maila, żebym wiedziała gdzie wysłać potem najahaje2@o2.pl

Gość janaczka123
czekaj. jeszcze raz. to ma być jakiś lekki artykuł po angielsku z internetu. on ma być mniej wiecej na strone z ostepami miedzy wersami 1.5. a Towje zadanie polega na tym bi mo ten artykuł streścić w 10 zdaniach mogą być złożone ale raczej proste , jakies taki typoqe zwroty.zaraz Ci napisze maila, na rano zdąysz?? bo ja i tak juz chyba rano bede to wkuwać:/

Gość janaczka123
czyli wyślij mi ten artykuł i Twoje streszczenie do tego i dane do przelewu, mam nadzieje ze sie znasz na rzeczy:)

Gość janaczka123
artykuł po angielsku znaleziony w interenecie i sterszcznie po angielsku, które Ty napiszesz, wszystko już jasne?? to ja czekam, masz mojego maila juz

Gość janaczka123
ok to ja Ci jeszcze dam numer gadu w mailu zebym bardzij wiarygodna była, a teraz juz spadam:) dzieki bardzo

Gość janaczka123
doszły maile??