Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

l-e-n-k-a

błędy ortograficzne ludzi poznanych przez internet.....

Polecane posty

Pytam głównie dziewczyn ale też facetów. Samych i tych którzy kogoś szukają również przez internet. Czy denerwują was błędy ortograficzne jakie taki typek sadzi np na gg. Bo dla mnie to jest dyskwalifikacja:( Jak można pisać 'puźniej, rzegnam itp:(' coś strasznego, rozumiem że ktoś nie wie czy 'nie' razem czy osobno i takie tam......masakra jakie osły

Gość popierame w 155 procentach
:classic_cool:

>>>rozumiem że ktoś nie wie czy 'nie' razem czy osobno i takie tam..... dobreeee..... Nie wstyd Ci, że założyłaś taki topik?????

Gość musztardka bravo dla ciebie

nie mam nic przeciwko np gdy ktoś napisze źle jakiś trudny wyraz, czy nie wie gdzie dać przecinek i takie tam.....ale niektóre rzeczy to jakaś całkowita klęska:(

>>>rozumiem że ktoś nie wie czy 'nie' razem czy osobno i takie tam..... dobreeee..... Nie wstyd Ci, że założyłaś taki topik????? oj strasznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chyba się potnę z tego wstydu

Gość co sam mi fandzolisz
kaj my to sum.Przeca u siebie:p

bardziej interesuje mnie tresc, maly blad nie wypaczy sensu wypowiedzi :) czy jesli kogos polubie to mam go skreslic za bledy ? to by byl chyba moj najwiekszy blad .....

I się potnij, czym prędzej. Trzeba mieć nieźle roztrzepane pod sufitem, żeby waląc takie błędy, zakładać topik o błędach innych.

Gość ja wam powiem
żułty , albo komurka ,,,

hehe taki temat powinna zalozyc os., ktora naprawde cos o tym wie. Ja robie bledy, przynaje sie . Np. na kafeterii nie przywiazuje do nich wagi , ale gdy pisze cos powaznego to zmienia postac rzeczy. Mniejsza o to , moze zmienmy temat , co ?

Jósz mi sam niy goldej

a ło czym chesz łozprawiać

Gość ale dysleksje mozna cwiczyc
mozna chociaz sie starac. znam osoby, ktore mialy dysleksje stwierdzona, a jednak pisza dosc poprawnie, bo sie po prostu staraja, i z samego chocby szacunku dla czytajacego, zastanawiaja sie zanim nacisna "ENTER"

przepraszam gdzie ja popełniłam taki straszny błąd, bo się już pogubiłam w waszych wielkich mądrościach nawet jeśli coś napisałam nie tak, to nie jest to aż takie rażące jak np żułty, rzegnam, chistoria, puźno itp wiem że jest taka rzecz jak dysleksja, dysortografia i inny dys....bo się ciut na tym znam, ale mniejsza o to, nie chce mi się gadać już z wielkimi inteligentami, spadam

ale to tak majum stetryczałe introwertyki--dyslektyki:D

jeszcze tylko dodam, że najciekawsze w tym wszystkim jest to, że nagle każdy komu się nie chce zastanowić nad tym co pisze, ma dysleksję....heh.....ciekawy świat

Gość nie bende robil blenduw
albo szlak trafił zamiast szlag

Gość llpp
Nie gadam z ludzmi, ktorzy robia straszne bledy, co gorsza maja ten fakt gleboko w dupie i jeszcze wyjezdzaja z tekstami o dysleksji:O

Gość gadam na gg...
z kimś kto sadzi straszne byki.Na początku bardzo mnie to raziło.Ale w tej chwili po prostu tego nie zauważam,bo naprawdę polubiłam tego kogoś i dobrze jest miec z kim tak anonimowo pogadać.Fakt,że czasami zastanawiam się o co chodzi w tym co pisze,ale jednak ważniejsza treść niż forma;)

i niy byndzie dalszego fandzolynia,frelka żes wystaszuła Horzcico bleeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość wsioh
jakie korfa blendy------ludzie piszo normalnie a ty cos sie pzyczepila babo. wes se slownik to sprawdzisz rze ty sie mylizz a nie my. i sie f koncu nalocz lortogrfji.