Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość errrewe

Czy łatwo dostać u lekarza zwolnienienie L4???

Polecane posty

Gość errrewe

ZCzy latwo dostac? Czy idziesz i mowisz ze chora jestes i ci wystawia na dwa tygodnie? Chetnie daja zwolnienie L4 czy nie?

Gość szzaaaaa
zalezy od lekarza najlepiej nei spij za duzo by gorzej wygladac i powiedz e wymioro=towales i sraczka

Gość ale dysleksje mozna cwiczyc
no wlasnie, bo temperature jak sie ma, jak jest sie rozpalonym to widac, tak samo kaszel, katar, gardlo, pluca i oskrzela tez mozna osluchac. a np. wymioty i biegunka, to tego przeciez nie zweryfikuje.

a i pamietaj, zeby powiedziec, ze cos wszamales, co bylo nie ten teges. ale przy jelitowkach to daja 3-5 dni. raczej nie dluzej

Gość szzaaaaa
no wlasnei powiedziec trzeba ie w nocy sie wymiotowalo a teraz biegunk i brzuch okropnie boli i glowa i to wystarczy na kilka dni napewno dostaniesz

Gość ktośtośtoś
Normalnie w przychodni lekarz rodzinny wystawi na 3 do 7 dni. Dwa tygodnie od razu to raczej, gdy sie pójdzie prywatnie.

Gość szzaaaaa
najpierw idz na jelitowke a potem zobaczysz oze sie cos faktycznie przyplacze idz do szkoly to sie zarazisz od dzieci

Gość errrewe
Bo mi dal lekarz dwa tygodnie ale nie od razu, a jestem prawie ze zdrowa. myslicie ze powinnam wykorzystac to i byc na zwolnieniu jak dal mi czy isc do pracy?

wykorzystaj, wylecz sie do konca 2 tygodnie daja, jak masz zapalenie pluc, zapalenie oskrzeli, to od razu daja, tak samo przy anginach

Gość errrewe
Tak mówisz? No wlasnie nie wiem co robic.. boje sie bo to moja pierwsza praca w szkole.. Boje sie ze beda miec do mnie pretensje ze choruje.

Gość uppppppppppppppppppppppppppppp
korzonkiiiiiiiiiiiii badz zgarbiona, krzywo idz i stekaj ja tak dostalamna 2 tyg:D

a lepiej teraz nie doleczyc i potem np miec powiklania, czy wysiedziec w domu a potem dlugo nie chorowac? jak nie bedziesz miec zdrowia to i pracy nie bedzie, a skoro masz L4 to wykorzystaj to dla siebie, wylez do konca, zeby nie bylo tak ze wyjdziesz, wiaterek ci wiuwnie i dostaniesz ostrego zapalenia pluc czy chuj wie jakiego strasznego przeziebienia

Gość A co to jest L4
????????????

Gość errrewe
Dzieki dysleksja za rade:) W zwiazku z tym zostane w domu jeszcze i posiedze. Masz racje nie ma co przesadzac.

Gość Maltindwo
U mnie jak grypa to ludzie chorzy nawet 3 tygodnie/