Gość mrrrrrrrrrr Napisano Grudzień 7, 2009 Pewnie nie jeden taki temat tu był ale jednak wolę spytać ponownie bo jak wszyscy wiemy czasy się zmieniają. Mianowicie od 3 tygodni mam nogę w gipsie z powodu skręcenia lewego stawu skokowego. ...Pomocy. Jestem ubezpieczona wiec spodziewam się odszkodowania ( zapewne nie za wysokiego ale jak by nie patrzeć na dzisiejsze czasy mieć 100zł a nie mieć to coś ). Ale nie do końca o to chodzi... mimo tego że nogę mam w gipsie równo 3 tygodnie kostka nadal mnie boli przy chorym ruszeniu palcami nawet. Jak założę nogę na nogę od razu drętwieje a gdy niechcący na niej stanę odczuwam ból po obu stronach kostki a w dodatku u góry stopy ( nie wiem jak ro miejsce się nazywa ). I stąd moje pytanie czy założą mi jeszcze gips lub zabronią stawać jeszcze na nodze przez jakiś czas... mam chore biodra i czekam na operacje wiec chodzenie o kulach jest bardzo trudne bo po przejściu 10 kroków przez kolejną godzinę odczuwam ból powięzi ;/ Gdy byłam u lekarza powiedział że to cud że ta noga nie jest połamana i że tylko but uchronił ja od zmierzenia... Nie wiem co robić i co o tym myśleć. Wracając jeszcze do odszkodowania, ile można dostać za tego rodzaju skręcenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach