Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka ciekawskaaa

Która teoretycznie ma u niego większe szanse? rywalizacja o chlopaka

Polecane posty

Gość taka ciekawskaaa

załóżmy że jeden chłopak kręci z dwoma dziewczynami. Z charakteru jest raczej flirciarzem. 1. Traktuje jak kumpele, super się dogaduje, raz gdzieś wspólnie wyszli na miasto, są z jednej paczki, robią sobie przyjacielskie fotki. -Wygląd dziewczyny: -wzrost ok 165cm -Ma trochę ciałka i boczków, ale ma też duuży biust. -niezbyt ładna z twarzy(nos, i taki nieprzyjemny wyraz twarzy) -pasemka blond/szatyn, średniej długości włosy, nosi w kucyku 2. Czasem się przy niej trochę krępuje, dobrze się dogadują, słuchają jednej muzyki, spotkali się raz przypadkiem na imprezie i nie ukrywał że mu się podoba.(przynajmniej tak to wyglądało) -Wygląd dziewczyny: -wzrost ok 165cm -normalna/szczupła malutki biust -ładna z buzi, z typu "słodkich" -długie, farbowane na jakiś ciemny rudy włosy, rozpuszczone ciężko mi stwierdzić która ma większe szanse. i nr 1 jest bardziej przebojowa niż nr 2. starałam się pisać obiektywnie, napiszcie którą byście wy wybrali. Z oboma dziewczynami widuje się często, bo jest z nimi na roku.

Gość taka ciekawskaaa
*obiema

Gość taka ciekawskaaa
upppppp

Gość którą z nich jesteś
? pewnie 2 :O

Gość tylko jeden sposob OZP
to zalezy co chlopak lubi 💤 🖐️

Gość 7.12.9
Gdybym była chłopakiem wybrałabym dziewczynę bardziej kobiecą, czyli tę, która nie chciałaby być traktowana jak koleżanka.

Gość a ja właśnie myślę że topic
napisała pierwsza. A on obiektywnie mówiąc wybrałby drugą.