Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zdołowana1

znowu wieczór i znowu mam doła

Polecane posty

Gość depreche15

tak, tylko mi naprawdę bardzo często się to zdarza i nic z tym nie robię. czasem jest przez jakiś czas dobrze, ale potem znowu wszystko wraca i nie chce mi się nic robić, a ostatnio nie chce mi się już żyć

Gość kakałko
mnie się nie chce żyć ale chce mi się spać:D

depresja :) duzo ludzi to ma, szczegolnie na jesien kiedy jest brak seratoniny w organizmie . przytul sie do kogos kogo kochasz , pomaga ;)

Gość kakałko
Przytul się do misia Nieszczęśliwego białego misia, Który w oczach ma tylko szare łzy. :D

nie cierpie tej piosenki o misiu, za kazdym razem kiedy ja slysze mam ochote trzasnac radiem o ziemie. oh to juz wiemy czemu jestes taka smutna :)

Gość kasiunia
To witajcie w gronie:((

czarniawa mam tak samo. w ciągu dnia jeszcze jakoś w miarę funkcjonuje, ale wieczorem mi się pogarsza

Gość kasiunia
ciężkie jest życie samotnych,tym bardziej samotnych bo niedawno porzuconych

Gość kasiunia
to podejmij ja i juz sie nie doloj,szkoda zycia

ogólnie nie mogę narzekać na brak znajomych ale jednak już od jakiegoś czasu to ciągnie się za mną. szczególnie, że ostatnio poznałam fajnego mężczyznę i chyba niepotrzebnie trochę za bardzo nakręciłam się bo miałam wrażenie że on też jest zainteresowany, ale teraz nie mam co do tego pewności czy źle nie odebrałam jego zachowania :(

a ja teraz jestem zła na siebie, że tak to odczytałam jego zachowanie i dlatego jest gorzej ze mną niż zwykle i naprawdę nie mam już siły

Gość kasiunia
ojjjjj laseczki,niestety nigdy nie jest na tyle zle zeby nie moglo byc gorzej,ale trzeba wierzyc ze bedzie lepiej - hehehe taka madra jestem,a sama juz chyba nie wierze,ale was chociaz pociesze

Gość kasiunia
coz ja bym ci mogla doradzic,w sumie z takimi to nigdy nie wiadomo,jezeli sam nie bedzie chcial sie zmienic to nikt mu nie pomoze,moglabys zaryzykowac i z nim zerwac,moze sie opamieta tylko z drugiej strony zeby ci naprawde wtedy krzywdy nie zrobil...powazny problem

Gość kasiunia
latwo sie mowi , wiem ale nie pozwol zeby sie na tobie wyzywal,jeszcze ty wyladujesz razem z nim w tej lecznicy bo sie nerwicy przez niego nabawisz