Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muszę kupić prezent

Co moge kupić na prezent mojej dziewczynie. W sumie to takie przeprosiny

Polecane posty

Gość muszę kupić prezent

też mają być. Chodzi o to, że miłem wyjazd integracyjny i trochę na nim zabalowałem. Teraz chcialbym przeprosić. Jak myslicie, co może zalagodzić ta sytuacje? Może perfumy?

znaczy przeleciales kolezanke? no to raczej perfumami nie przeprosisz, nawet takimi za 300 pln :P

Gość jakija
ja kupilem swojej perfume hugo bossa:) he bo nie przelecialem kolezanki:) myslicie ze zadziala??

Gość muszę kupić prezent
kolezanki nie przeleciałem, ale kąpałem się z dwiema po pijaku w jednej wannie i ona się o tym dowiedziala. mam sajgon

poczekaj, jak jej przejdzie to a) wroci b) nie wroci obstawiam B :P przeprosiny nic nie dadza, trzeba bylo myslec wczesniej. a w wannie z 2 kolezankami to gorzej niz w lozku z jedna :P

Gość muszę kupić prezent
ale pomiędzy nami do niczego nie doszło. Miałem nawet majtki na sobie. Dla mnie nic wielkiego się nie stało, ale oczywiście jakaś "uczynna" osoba musiała poinformować...

Gość jakija
kapales sie z dwoma ui jeszcze chcesz swojj prezenty kupowac?? oszalales?? te dwie chyba taniej wyjda:)

Gość muszę kupić prezent
jak juz wspomniałem te dwie to był przypadek, po pijaku i w majtkach, żeby nie było. Na swoje usprawiedliwienie dodam, że zostałem zaciągnięty do wanny.

hmm... jak sie dowiedziala to raczej perfumy nic nie dadza.. i watpie czy jakikolwiek prezent cos da... :(

Gość jakija
a one mialy?? stary ale ty nie miales stanika

Gość muszę kupić prezent
no one nic nie miały na sobie, przyznaje bez bicia.

Gość muszę kupić prezent
podejrzewam dziewczynę mojego kolegi z pracy. Kiedyś bylismy razem w teatrze i tak się poznały. Nikt inny nie przekazal tego. Na 100% ten pantofel, mój kolega, powiedział o tym, co sie stało swojej dziewczynie a ona przekazała to mojej.

uuu... nie ciekawie.... jak ci zalezy na twojej to kurde staraj sie to naprawic.. dzwon do niej.. i pros o wybaczenie :) hee..