Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydka jak noc

jestem brzydka

Polecane posty

Gość brzydka jak noc

mam dużą glowe , meskie rysy twarzy :( duzy nos i pulchne policzki chcialabym zpasc sie pod ziemie od dziecka mam kompleksy i wpadam w depresje przez wygad

Gość Sindi18l
to trzeba nad sobą popracować, a nie się użalać:)

Gość brzydka jak noc
jak mam pracowac jak mam taki zjechany ryj kosci przeciez nie zmienie moja mama jest taka ladna, zaluje ze jestem podobna do ojca :(

Gość narka53
Nie warto się przejmować. Ja też jestem brzydka. Znalazłam na to sposób. Wyrzuciłam lustro.

Gość hbvvb
znaczy anita werner ?

Gość Sindi18l
wszystko można zmienić przez fryzurkę i makijaż:) nie widziałam Cię, więc nic Ci nie mogę podpowiedzieć... ale wiem, że make-up, włosy i ubiór czynią cuda:)

Gość a ile masz lat bo ja
ja do 187 r.z. za ladna nie bylam, w okresie dojrzewania bywa tak ze twarz nie jest taka ladna, glowa wydaje sie byc duza, rysy meskie...pozniej sie to zmienia

Gość brzydka jak noc
ale ja jestem poprostu brzydka, maluje sie , dbam o siebie ale co spojrze w lustro to sie załamuje jak mozna byc takim paszczurem jak ja :( faceci mnie omijają z daleka :( jestem beznadziejna chce zapasc sie pod ziemie

Gość a ile masz lat bo ja
Sindi - zgadzam sie, fryzura i miakijarz czynia cufa :)

Gość Sindi18l
eee tam, pewnie przesadzasz:) ja mam ładną buzię, ale mnóstwo kg za dużo i jakoś żyję:) jestem pewna siebie, inni to widzą i na brak powodzenia nie narzekam:)

Gość brzydka jak noc
mam 25 lat i juz chyba w twarzy nic sie nie zmieni, najgorsze są moje poliki takie nadmuchane , nie cierpie ich :( juz nawet kiedys stosowałam kremy wyszczuplające do ciala i smarowałam tym czyms swoj ryj :(:( wyskoczyly mi jakies syfy potem :( a nos... marze o operacji :(

Gość skoro tak twierdzisz
to chyba wiesz!!! Ale pociesz się, że nie ma brzydkich kobiet, czasem tylko alkoholu jest za mało ;)

Gość Sindi18l
Posłuchaj nas:) hehe policzki można optycznie różem wyszczuplić, na necie znajdziesz ,,instrukcję obsługi,, przy każdym kształcie twarzy maluje się policzki inaczej. Poza tym mocny makijaż np. oka odwraca uwagę od dużego nosa... można wyostrzyć lub załagodzić twarz opdowiednią fryzurą, poradź się fryzjerki. Poza tym możesz zmienić kolor, pozytywne zmiany odwracają uwagę od niedoskonałości:) a może masz jakieś inne walory? wąska talia? duży biust? podkreśl to:) niech facet patrzy na Twój zgrabny tyłek, a nie np. za duże uszy:) buty na wysokiem obcasie i głowa do góry!:) wszystkie jesteśmy piękne:)

Gość brzydka jak noc
nie mam zadnych atutów , same niedoskonalosci, maly biust, wąska w pasie , mała dupa , sadlo osadza mi sie na brzuchu, szersza w barach..ehhh

Gość Sindi18l
tak ZKD:) ta z pokoju obok:P

A ja za to jestem podobna do baba jagi i swietnie sie z tym czuje! Bo zawsze moge kogos postrasyzc. No to kogo postraszyć dzisiaj , szybciutko zgłaszac sie do odpowiedzi!

Gość Sindi18l
każdy ma jakieś atuty!:) długie nogi, piękne plecy, duże oczy... nie ma osoby, która jest cała niedoskonała:P może daj zdjęcie:)

Gość Sindi18l
no widzisz!:) posłuchaj co mówi gazia:) albo lepiej, przeczytaj co pisze:P bierz z niej przykład:):):) czasami człowiek jest tak brzydki, że aż uroczy:):):)

Gość Sindi18l
oh... nie będę się kłócić:) jesteśmy po prostu piękne siostry:P namów koleżankę, żeby tu zdjęcie wystawiła hehehehe

Ja za to mam 199 wzrostu, jestem bardzo chuda, ale mam łabędzia szyję, wąziuteńkie plecy . Plecy to mój najdoskonalszy atut!

No to wszytskich postrasze dzisiaj : BUUUUUUUUUUUUUUUUUUU, czy czujecie sie postraszeni?

gazia - owszem, nie zasnę dzisiaj :classic_cool: Autorko, daj no Sindi swe zdjęcia, bo ona to taka osoba, która potrafi odnaleźć w każdym jakis pozytyw, poza tym jest szczera(no, się przekonałam osobiście niejednokrotnie) i na dodatek pomocna, lubi doradzać ludziom w sprawie właśnie takich tematów, jak fryzura, makijaż itd. itp. Branoc, baj sister muah :)

Gość Sindi18l
Oceana:D:D:D:D ZKD no no:) cóż to za komplementy?;)

Ja też jeszcze nie tak dawno nie mogłam na siebie w lustro patrzec:) a teraz się juz chyba przyzwyczaiłam :P

Gość narka53
I z taką urodą można zrobić karierę w filmie,reklamie. Takich najbardziej potrzebują. Pięknych jest mnóstwo. A takich z niepowtarzalną urodą jak na lekarstwo.Brzydule. Macie szanse być gwiazdami.