Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narka53

najlepsze salony odzierzowe

Polecane posty

Gość narka53

Witajcie.Mam pracownię poprawek po krawcach. Od 20 lat zajmuję sie poprawianiem i przerabianiem ciuszków. Zauważyłam że eleganckie kobiety i mężczyżni tez ubierają się w ciuchlandach. I wcale nie dla tego że ich nie stać. Po prostu tam można trafić perełki. Na brak zajęcia więc nie narzekam. Ale jest inny problem, przychodzi elegantka, chce wyglądać jak w żurnalu, tylko, ona zapłaciła 30zł a za przerobienie czy dopasowanie ma zapłacić 80zł. Nie potrafią liczyć, często za taki ciuch w salonie mody musiały by zapłacić 300 a nawet więcej . Do mnie przychodzą różni klienci, aktorzy,adwokaci, biznesmeni i normalni zwykli klienci. Cholernie nie lubię snobów, za to najmilsi są ci którzy po prostu chcą elegancko byc ubrani.

Gość narka53
Ty skurwielu , ja tobie nie ubliżam.

Gość narka53
Wpuścić chama do chałupy to w kredens narobi.

Gość hehehheheeeeeeeee
narka, nie martw sie, wiesniak sie nudzi, jest zakompleksiony i musi sobie ulzyc bo inaczej nie potrafi ;)

"Ale jest inny problem, przychodzi elegantka, chce wyglądać jak w żurnalu, tylko, ona zapłaciła 30zł a za przerobienie czy dopasowanie ma zapłacić 80zł." no mówi się trudno. ale jak mozna miec za sumarycznie 120zł ciuszek ktorego sie normalnie nigdzie nie kupi to czemu nie? ja tez tak czasem robię :) "Nie potrafią liczyć, często za taki ciuch w salonie mody musiały by zapłacić 300 a nawet więcej ." no to jak płąca mniej to chyba umieją liczyć własnie?... chyba że chodzi Ci o to ze pyskują czemu tak drogo?... na Twoim miejscu odpowiadałabym spokojnie ze nikt ich do korzystania z Twoich usług nie zmusza, mogą nosić ciucha tak jak go kupiły.

Gość alez prymitywna jestes
zalozycielko topiku masz firme porzadnie pisac nie umiesz

To przykre, że osoby po zawodówkach nie znają podstaw ortografii ;( Poza tym taniej jest się ubrać w jakieś lepszej sieciówce np. ZARA niż u takiej krawcowej jak Ty. A o naprawdę dobrą krawcową ciężko i to bez sensu szyć coś od podstaw, skoro większość można kupić. Krawcowe są dobre do przeróbek.

"anxipanxi - Krawcowe są dobre do przeróbek." ?? ----> "Witajcie.Mam pracownię poprawek po krawcach. Od 20 lat zajmuję sie poprawianiem i przerabianiem ciuszków." "anxipanxi - A poza tym 80 zł za przerpbienie? Za takie oprawki płaci się od 10 do 20 zł." niekoniecznie. zalezy co jest robione.

Gość nie rozumiem w ogole
twojego nastawienia, autorko topiku nie dosc, ze robisz bledy takie, ze daje po oczach, dajesz sie sprowokowac bez sensu, to masz pretensje ze nie chca ci placic za cos co niekoniecznie nalezy ci sie zwracam ci uwage ze nie mamy monopolu, wiec jesli twoi potencjalni klienci moga zaplacic za dana usluge mniej w innym miejscu niz u ciebie to dlaczego maja placic wiecej? czysta kalkulacja ja tez czesto kupuje w second-handach i oddaje ciuchy do przerobek ale jesli mialabym zaplacic 30z za ciuch i jeszcze 80zl za przerobke to bym sobie darowala i wolala kupic cos nowego do tej pory nie placilam wiecej u krawcowej niz 20zl (z reguly za zmniejszanie, ktore np w przypadku gorsetow wcale latwe nie jest)

Gość narka53
Witam. Jak łatwo wyprowadzić z równowagi. Przecież jest demokracja, każdy może mówić jak chce i pisać jak chce.Wszystkie takie wrażliwe. A przecież nie o to chodziło.Myślę że uważne czytanie też jest sztuką.A wyciągnięcie właściwych wniosków to dopiero sztuka.Po pierwsze skąd wziąć krawcową? we wszystkich sklepach na ogół zatrudnione są na ogół szwaczki. Obciąć nogawki a skrócić nogawki to jest różnica.