Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzynka....

JESTEM W CIAZY????????

Polecane posty

Gość katarzynka....

witam oto moja marna historia tydzien temu w sobote czyli okolo 29 listopada uprawialam seks z chlopakiem bez zabezpieczenia mialam nieplodne dni,on doszedl poza mna ale okres spoznia mi sie o 4 dni!!!! a sam seks mial miejsce okolo 8 dni temu.. czy jestem w ciazy??? test po 7 dniach od sexu byl negatywny dodam ze te dni byly dla mnie najbardziej stresujace w zyciu poniewaz oprocz schizy z ciaza zmarla mi babcia i moj piesio zachorowal sprawilo to ze przez ostatnie kilka dni jestem glebkiem nerwowo i praktycznie nie spie to najwiekszy stres mojego zycia! prosze powiedzcie czy jest sznasa ze to NIE ciaza?

Gość katarzynka....
prosze cos napisac bo zwariuje....

Gość proste i logiczne
i kolejny raz kazdy ci napisze ZROB SE TESTY

Gość BUUUUUUUUUAAAAAHAHAHAHA
Ciaza:P

Gość BUUUUUUUUUAAAAAHAHAHAHA
Moge ci pomoc podaj gg :) a zobaczysz ze dasz rade.

Gość asiua
Wątpie, moim zdaniem to te stresy sprawiają, że spóźnia Ci się okres. Dużo złego przeżyłaś w ostatnim czasie, okres może się spóźniać nawet kilkanaście dni. Uwierz mi, w ciąże nie jest łatwo zajść. Trzymaj się, na pewno wszystko będzie dobrze. A dla pewności zrób sobie test.

Powtórz testy:) test wykonany po 7 dniach od stosunku to może by troche za wczesnie. Oczywiscie na rynku sa dostepne testy ktore wykrywaja ciaze po 6 dniach, ale ja osobiscie nie uwazalabym ich jako wiarygodne... Lepiej troche poczekac i zrobic i miec pewnosc. Bardzo wspolczuje z powodu smierci babci. Jednak nie rozumiem dlaczego kobiety uprawiaja seks bez zabezpieczenia... Ja stosuje dwie metody antykoncepcyjne na raz. Nie uwazam zeby sex z moim Skarbem byl przez to gorszy... Pozdrawiam :)

Gość asiua
A, dopiero doczytałam, że robiłaś już test. Czyli jak wyszedł negatywny to na 99,9% nie jesteś w ciąży :)

Gość katarzynka....
dzieki za dobre slowa ale nigdy az o tyle mi sie okres nie spoznial za kilka dni zrobie test mam nadzieje,choc to zle zabrzmi ze sie spoznia ze wzgledu na moja ciezka sytuacje

Gość asiua
Nie przejmuj się. Kiedyś jak bardzo mi zależało na tym, żeby nie zajść w ciąże okres potrafił mi się spóźniać do 14 dni. Teraz, kiedy wręcz bym chciała, to przychodzi zawsze na czas :)

Gość katarzynka....
dziekuje ale ciagle bez testu nie bede miala pewnosci poczekam tyle ile trzeba i go zrobie ech