Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pętelka z niteczką1

Jak jest z pęcherzykiem a bólem????

Polecane posty

Gość pętelka z niteczką1

Kobitki mam pytanko :) Byłam w wtorek na usg i miałam pęcherzyk 24mm ginekolog powiedział że jest piękny,kazał mi przyjść w piątek i by sprawdzić czy pękł ,szczęśliwie usłyszałam że pękł ale kiedy dokładnie to tego nie wiem :o w piątek bolał mnie z przerwami brzuch tak jak na @ czułam też troche biusti mam pytanko czy taki ból to coś normalnego czy może mi się coś rozlegulowało :o Nie ukrywam że staram się o dziecko ale APSOLUTNIE NIE BIORĘ TEGO ZA OBIAW CIĄŻOWY bo zdaję sobie sprawę że to jeszcze zawcześnie :) Ale martwi mnie ten ból co to było bo chyba nie owulacja :( czy któraś tak miała?

Gość pętelka z niteczką1
??????????????????

Gość wfwefewf
Na samym początku ciąży czulam się jak przed miesiączką. Może więc u ciebie jest to samo. Swoją drogą nie rozumiem po co ty i lekarz tak wcześnie sprawdzacie jakieś mała miarodajne objawy ciąży. Powinno się zaczekać.

Gość pętelka z niteczką1
Ja z lekarzem nie sprawdzałam objawów ciąży :) Tylko miałam monitoring cyklu i dla tego te usg :) Nie zrozumiałyśmy się :)

Gość pętelka z niteczką1
Chodziło mi o to że w piątek kiedy dowiedział się na usg że pęcherzyk pękł to cały dzień bolał mnie brzuch jak bym miała dostać @ :O teraz już mineło troche czasu a mnie dalej co jakiś czas tak boli. A dla jasności w piątek lekarz stwierdził że pękł ale apsolutnie nie wiem czy stało się to wtorek, sroda,czwartek ,piatek wiem tylko że w wtorek pecherzyk miał 24 mm :)