Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nikue 25

ex dziewczyna problem

Polecane posty

Gość Nikue 25

Poradzie dziewczyny moze ktoras z Was byla juz w takiej sytuacji i podzieli sie ze mna rada . Sprawa wyglada nastepujaco moj facet wczesniej byl z dziewczyna pare dobrych lat pozniej ze soba mieszkali ale rozeszli sie od 2 lat mieszkaja odczielnie pozostali na stopie przyjacielskiej . Poznalam go kiedy oni byli juz jako przyjaciele ale podejzewam ze nadal uprawiali sex ze soba . Teraz jestem z nim ale nadal w jego zyciu jest tamta dziewczyna nie widuja sie ze soba ale ona czesto do niego dzwoni chce sie spotkac itd on rozmawia z nia bo jak mowi nie chce zupelnie zerwac kontaktu ale nie widuje sie choc czasami widze ze ma ochote sie z nia zobaczyc ale ja nie pozwalam . Nie wiem co robic czuje sie zle w takiej sytuacji niby jestesmy razem ale ta dziewczyna jakby nie chce odpuscic i jeszcze ma do mnie pretensje jakby to niby ja jej jego zabrala . Poradzcie prosze co robic bo ja juz wariuje .

Gość he he he krolewna ktorej sie w
pogonic ja na dobre. Zero kontaktow zero znajomosci. Nie potrzebne jest przeciaganie czegos co sie tli bo albo rozpali sie na nowo albo zgasnie calkowicie. Ale jesli bedzie sie pielegnowalo to moze sie rozpalic a tego nie chcesz chyba. Kochankowie nigdy po rozstaniu nie zrywaja calkowicie wiezi. Musi uplynac jakis czas i albo on wypali to calkowicie albo rozbucha na nowo.

Gość Nikue 25
jasne ze nie chce zeby sie ich uczucie rozpalilo na nowo ale nie wiem ja widze ze on nie chce z nia zerwac tak calkowicie kontaktu bo mowi ze on taki nie jest i nigdy tak nie robi i to mnie martwi . Mam czasami dziwne uczucie ze on sie tylko mna bawi jakby jestem odskocznia od tamtej dla niego jakby chcial sobie od niej odpoczac kosztem mnie :(

Gość Nikue 25
Wiem ze powinnam ja pogonic postawic ultimatum albo ona albo ja ale z drugiej strony nie chce faceta stawiac w takiej sytuacji wyboru , ale denerwuja mnie juz tej ejj telefony smsy i e-maile teraz jeszcze napisala do niego list milosny to juz lekka przesada.

Gość Selekcjoner DNA
znajdź se przyjaciela i nie pierdol smutów. może poprostu zazdrościsz bo do ciebie nikt nie dzwoni psie ogrodnika

może odsuń się nieco od niego to zobaczysz czy zabiega o Ciebie. nie odzywaj sie, nie pisz do niego, zobaczysz wtedy jak bardzo mu na Tobie zależy. i powiedz, że źle się z tym czujesz ze utrzymuje z nia kontakt, że bardzo cie to męczy i niepokoi i na pewno nie bedziesz tego znosić. postaw sprawe jasno, niech wie ze takie balansowanie między tobą a nią Ci się po prostu nie podoba. facetowi musisz powiedziec wyraźnie czego oczekujesz bo strojenie fochów nic nie pomoże :O