Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowaaAA

Czy zdarza wam sie pic np 2-3 dni pod rzad?

Polecane posty

Gość anonimowaaAA

ja jak mam silny stres to tak 3 dni pije ..

Gość codziennie.....

zdarza:) moj rekord to 2 tyg picia codziennie, ale w malych ilosciach

zdarzało się :D Teraz juz nie mam siły balowac 3 dni pod rząd ... Zacząłem szanowac swoją wątrobę :)

Gość anonimowaaAA
no ja to pije w duzych ilosciach i na dodatek sama sie upijam

Gość anonimowaaAA
Bydlak ja pije w domu i nikt nei wie ze pije nie staczm sie do poziomu zulow z ulicy

Gość powazna nie powazna
i to nie raz..ostatnio od miesiaca dziennie dwa piwa pije na zmiane z winem...stresy....

Gość a w portfelu pustka
Zdarza, zdarza :) Ale później trzeba odtoksycznić organizm i przynajmniej jedną dobę wstrzymać się od picia :D

łatwe one są z natury, alkohol tylko ukazuje ich prawdziwe oblicze :o >>no ja to pije w duzych ilosciach i na dodatek sama sie upijam chwalisz się, czy żalisz, degeneracie? :o

alkohol jest dla ludzi jesli ktos pije male ilosci i nie pije czesto to nie jest zle chociaz upicie sie, bez upodlenia raz na jakis czas jak sie jest mlodym tez nie zaszkodzi:)

Gość a w portfelu pustka
To mężczyzna jest łatwy z natury, bo zawsze da się przelecieć 🖐️

Gość 28qhpjnesik
chciałabym, żeby mi się zdarzało, łatwiej byłoby mi zrozumieć pewne rzeczy, ale... mam za słabą wątrobę :o

>>nie staczm sie do poziomu zulow z ulicy A sądzisz, że każdy żul zaczynał picie pod sklepem czy w rynsztoku?? :D Każdy zaczynał tak jak ty... piwo, dwa piwka, potem flaszka, na stres, na ukojenie, na rozluźnienie...a jak sie kończy każdy widzi :o

Gość anonimowaaAA
Bydlak odwal sie ..nie chcesz to nie pij

brednie jak ktos ma zadatki to sie wciagnie inny moze pic ostro a pozniej bez problemu zrezygnowac znam takich i to sporo najgorsze jest tylko zaprzeczanie jesli naprawde ma sie z tym problem wiekszosc o tym nie wie i mysli ,ze jest ok

Gość anonimowaaAA
Bydlak. ja pije juz 10 lat i pije tylko piwo...i nie pije codzinnie ale dwa razy w miesiacu musze sie porzadnie nawalic..szczegolnie wtedy jak mam silny stres

>>jak ktos ma zadatki to sie wciagnie Przecież to naturalne, że każdy twierdzi, że jego problem nie dotyyczy, że on ma się dobrze, radzi sobie i w zasadzie w każdej chwili może przestać pić czy palić :D Żenujące są takie teksty, bo wiadomo, że to gówno prawda :o >>inny moze pic ostro a pozniej bez problemu zrezygnowac studia się nie liczą 🖐️

Kiedys piłam 2 tygodnie z rzędu w ilościach dosyc sporych. Niestey po tym czasie watroba mi wysiadła i sie opamiętałam. Teraz pije tylko okazjonalnie.

Zdarza nam się. Coraz rzadziej wprawdzie, ale wyjazdy działkowe czy (nie daj Boże!) żagle to duży wysiłek dla wątroby ;) W weekend to właściwie standard. Dwa czy trzy piwka. Albo butelka dobrego wina. Albo łycha ze Spritem, mniam, mniam :D W tygodniu rzadko, chyba że mnie najdzie, jak wczoraj na grzańca przy filmie. Cóż, starość, nie radość :(

wino np mozna pic codziennie i nie jest to szkodliwe dla zdrowia zaznaczam 1 kieliszek a nie butelke to jak z dragami jednemu wystarczy jaranie zielska a inny po bluntach siegnie po crack a pozniej da sobie w kanal nie ma co generalizowac

"chociaz upicie sie, bez upodlenia raz na jakis czas jak sie jest mlodym tez nie zaszkodzi" raz na jakiś czas to i upodlić sie trzeba :) tylko wtedy towarzystwo trzeba dobrac odpowiednie...

wiesz frufru zalezy co dla kogo jest upodleniem ostanio kolega mi dal linka do fotek z imprez roznych gdzie ludzie lezeli we wlasncyh rzygach, srakach i z golymi dupami dziekuje za cos takiego:-O