Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Doonka

Farbowanie włosów .

Polecane posty

Hej ludzie . Ostatnio przyszło mi do głowy żeby przefarbować się na czarno albo na bardzo ciemny brąz . Kiedyś już miałam czekoladowy brąz ale osobiście mi sie ten kolor nie podobał . Mój naturalny kolor wlosów to blond ale nie strasznie ciemny ani jasny.Mam niebiesko-szare oczy i zazwyczaj robie sobie blond pasemka i niby jest dobrze . Ale chciałabym miec ciemne wlosy . A właśnie . Cere mam jasną . Ale szybko się opalam . Wiec co myslicie .powinnam farbowac czy lepiej dac sobie spokój i pozostac przy blond ?

Gość na pewno nie zaczynaj
od czerni. Bedzie to radykalna zmiana i mozesz byc niezadowolona. A z czerni nie tak latwo wrocic do blondu. JA od lipca mecze sie z przjsciem z ciemnego brazu do blondu! Sprobuj od czegos lagodniejszego, jak Ci sie spodoba, to mozesz robic ciemniej i ciemniej :)

Gość Melpomena...
bardzo madra rada...:)

Gość majtochy w grochy
chyba, że bedziesz sie opalac intensywnie i robić odpowiedni makijaż. Ja mam kruczoczarne włosy, jestem opalona i mam ciemny makijaż, wyglądam troche jak hiszpanka i dobrze mi w tym kolorze.

Gość na pewno nie zaczynaj
ale moze nie czuc sie dobrze w takim kolorze. mimo wszystko nie kazdemu pasuje czern

Gość Melpomena...
poza tym intensywnie opalone laski z czarnymi wlosami kojarza mi sie... z dyskotekowymi laluniami.... solarka w ruch 6 dni w tygodniu, cera jak u 60-latki i murowany rak...