Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alaaaaaaaaaaaaa

opalone ciało bez korzystania z solarium

Polecane posty

Gość alaaaaaaaaaaaaa

hej! Mam 26 lat i nigdy nie opalałam się w solarium, chciałabym jednak aby moje ciało było opalone. Stosowałam już różnego rodzaju balsamy opalające, ale z żadnego do końca nie byłam zadowolona. Mógłby ktoś mi doradzić, jak ładnie uzyskać ładny kolor skóry bez smażenia się w solarium???

Gość Anamariu
Oprócz balsamów jest jeszcze możliwośc opalania natryskowego. Jest to podony zabieg do samoopacza, którego efekt jest natychmiastowy. Czy utrzymuje się długo? Nie wiem. Na pewno nie jest to tak wietne jak przekonują nas osoby wykonujące zabieg. podstawą do długotrwałego utrzymania się opalenizny jest odpowiednie przygotowanie skóry czyli dokładny peeling całego ciała.

Gość alaaaaaaaaaaaaa
no wiem o tym opalaniu, moja koleżanka poddała się temu i absolutnie nie była zadowolona, opalenizna szybko schodziła, brudziło jej się ubranie itp. A znacie jakiś fajny brązujący krem do twarzy???

Gość fhjjkgk
wlasnie - krem brazujacy, a najlepiej dobry samoopalacz - cena nie gra roli - podpowie ktos ???

Gość osobiscie
polecam sopot z ziaji... i krem do twarzy z soraya

Gość ddydydyd99
po każdym samoopalaczu, nawet od diora, skóra śmierdzi straszliwie- lepiej się później nie zbliżać do ludzi, ale samej ze sobą też trudno wytrzymać. nie mówiąc o tym, że atrakcyjność takiej opalenizny jest dyskusyjna wydaje mi się, że solarium z umiarem już lepsze. ale ja nie korzystam- wolę moją bladą, ale zdrową i młodo wygladającą skórę

Gość 333333333
ja na twarz stosuję samoopalacza Eva sun i jestem zadowolona nawet tak nie śmierdzi jak niektóre. Może podjadaj marchewki :)

Gość vbvjhjkhgkil
ja uzywam balsam opalajacy z dove. szczerze mowiac ja nie widze efektow ( chyba mam tanoreksje - wydaje mi sie, ze jestem blada), ale znajomi mowia, ze mam taka naturalna opaleznizne. wiec polecam :)

Gość vbvjhjkhgkil
a i dwie pierwsze sesje bardzo smierdzialy, teraz juz tego nie czuje

Gość Anamariu
Ja stosuję samoopalacz z loreal i jestem zadowolona. Dodam, że nie koniecznie ten do twarzy lecz do całego ciała. Opalenizna nie jest jak z Egiptu tylko lekko śniada. na taką skórę nakładam ,,ziemię egipską,, kilka warstw ok 3 i jest efekt zabójczy-cera jest rozświetlona i zdrowo wyglądająca. ,,Ziemia musi byc oryginalna bo podróby smarują a nie opalają:)

Gość barszgjkf
tani beta karoten w tabletkach

A ja od pół roku codziennie piję sok z marchwii i nadal po lecie wyglądam jak czekoladka. Skóra jest równomiernie złocisto-brązowa.