Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mmmmmm*

jak facet za reaguje

Polecane posty

na pytanie czy o zdrade? czy to nie bedzie zbyt agresywne pytanie, czy moze pomyslec o tym ze nie mam do niego zaufania ??

Gość ja powiem tak ....
zareaguje pisze się razem ale to szczegół :) a podejrzewasz że Cię zdradza masz jakieś dowody na to ?...no jeśli nie to po co zaczynać temat ? co najwyżej możesz sprowadzić rozmowę na ten temat jakby zareagował jakbyś to Ty go zdradziła i w tym momencie wyraziłabyś swoje zdanie na temat jego ewentualnej zdrady

Gość a jak ma zareagowc
pewnie zaprzeczy ... obojętne czy to będzie prawda czy nie :)

bo wlasnie troszke podejrzewam :( i z gory sory za bledy:) wlasnie nie wiem jak naprowadzic rozmowe na ten temat :( zawszeszczerze rozmawiamy ale ten temat starsznie boje sie poruszyc:( nie chce zeby myslal ze mu nie ufam ..ale chyba zaczynam podejrzewac go o zdrade:(

Gość ja powiem tak ....
skoro zawsze szczerze rozmawiacie na każdy temat to co w tym dziwnego jak zaczniesz rozmowę i na ten temat ? zapytaj go jakby zareagował na zdradę czy byłby w stanie wybaczyć itd...zaznacz że jesteś ciekawa i że to rozmowa czysto hipotetyczna ...powiedz o swoich odczuciach i obserwuj czy temat jest dla niego drażliwy jak się zachowuje ....przecież nie możesz zapytać wprost nie mając żadnych dowodów a domysły bo na bank się wyprze ...ale przynajmniej będzie miał świadomość że w razie czego np go rzucisz

Gość odmienionaaaaa
porozmawiaj z nim szczerze i otwarcie...tak bedzie najlepiej:)