Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a tu nagle nagle

długo nie ma się nikogo, a NAGLE cała chmara adoratorów...?

Polecane posty

Gość a tu nagle nagle

Jakoś tak mijał dzien za dniem, tydzien za tygodniem, miesiąc za miesiącem... i nic. Sami koledzy tylko byli. Ale i tak sama byłam. Teraz? od jakiegoś czasu nagle pojawił się taki jeden, z mojego wydziału, ale inny kierunek i rok. Znaliśmy się z widzenia. I nagle zagadał i powiedział, że już dłużej nie mógł tej sytuacji znieść i musiał mnie poznać. Pisaliśmy na gg, potem się spotkaliśmy, potem znowu gg, smsy itp. Kolejny też taki jeden - że musimy się spotkać, że na kawę zaprasza itp. Na ulicy zauważyłam (i osoby z którymi jestem), że faceci w różnym wieku się za mną oglądają, obserwują, intensywny kontakt wzrokowy itp. kurcze, z czego to wynika? dodam, że nic nie zmianiałam. Zachowuje się tak samo jak kiedyś, wygląd też... więc nie wiem. Jak nie ma kompletnie nikogo, to nagle tak....?

Gość kakkkkko
moze masz kurwiki w oczach?

Gość moskala
to tak jest ponieważ po tym pierwszym wzrosło ci poczucie własnej wartości i faceci to wyczuwają i lgną do ciebie. coś w sensie:ona się podoba innym,coś musi w niej być,chyba tez spróbuje ja poznać.masz teraz najlepszy okres wiec wybieraj uważnie:P

Jeśli inne samce widzą, że koło Ciebie kręci się samiec, automatycznie zaczynają myśleć, że musisz być atrakcyjna, skoro masz adoratora. W związku z czym również część z nich zaczyna się Tobą interesować:) Zresztą kobiety działają bardzo podobnie.

Gość michal jpg
ciesz się. pewnie musialo się cos zmienic, co nie widac na pierwszy rzut oka, ze zaczelas innych krecic...:P

Gość _AFRYKA_
Myślę, że to zmiana sposobu myślenia. Jak Ktoś wyżej napisał, poczułaś się pewniej siebie, wytworzyłas odpowiednie myśli, a jak wiadomo myśli to moc i energia, zaczęłas wysyłać sygnały innym. Może brzmi to banalnie i bezsensownie, ale tak jest:) Miałam przez pewnien czas podobną sytuację. Wszystko to kwestia pewności siebie, poczucia własnej wartosci i zdrowego szacunku do samej siebie. To siła:) Pozdrawiam

Gość edssu 93
Mam tak samo ...nie moge sie opedzic od adoratorow .. najgorsze jest to , ze jak tu poznam fajnego i tam i tu to nie wiem juz czego chcem

Gość mam to samooo
up

Gość frentii
Potwierdzam to co ktos wyzej napisal, jak facet widzi, ze ktos sie toba interesuje, automatycznie wydajesz sie byc bardziej atrakcyjna.

Gość hhhhhoj
patrzysz bardziej pewnie, widac, ze cos dodaje ci skrzydel.

Gość ja też to mam a to dziwne
bo teraz trochę przytyłam i nie ma co ukrywać postarzałam się od czasów licealnych np. kiedy byłam niezłą laską, a miałam spore kompleksy. Może dojrzałość, pewność siebie, to banał, ale widocznie piękno jest względne.

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjk
up