Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uhuhaha

czy robię coś złego ?

Polecane posty

Gość uhuhaha

Jestem z chłopakiem 2 lata. I wszystko jest ok, owszem czasem sprzeczki, ale gdzie ich nie ma. Tylko, że lubie meskie towarzystwo:) Nie nie chodzi mi w sensie jakies zberezne sprawy czy nawet podrywy. Ja po prostu czuje sie przy facetach jak stary kumpel od vodki ;) Zawsze daje do zrozumienia, ze mam chlopaka a mozemy sie spotkac tylko w celach kolezenskich. Tylko, ze mam czasami wyrzuty sumienia bo wiem ze wkurzalabym sie na mojego chlopaka, gdyby umawial sie z kolezankami, ale naprawde mam wiecej kolegow niz kolezanek i czuje sie jak tzw babka z jajami, z wygladu kobieca, ale charakterek zadziorny i bezposredni ;p czy to zle ?

Gość uhuhaha
halo halo:)

Gość uhuhaha
z tym że troszke jest zaborczy i zazdrosny uwazam ze nie zawsze bylby z tego zadowolony...ale ja po prostu lubie sie zadawac z facetami i nie ma w tym podtekstow seksualnych, prawie zawsze tak mialam, potrafilam kiedys wyjsc upic sie sama z kilkoma kolegami i nie bylo w ogole rozmow o jakims uzywaniu sobie, tylko jak zwykle byly jaja i smiechy,a "z xxx dobra ziomalka" :)

Gość kobieta jak każda.....
poniekąd i u mnie zagościł podobny problem. Lubie męskie towarzystwo ponieważ uważam je za lepsze zrzędząco - marudliwe towarzystwo koleżanek. Mam takiego jednego dobrego kolegę a mój facet mocno o to pyszczy. Próbuję już z rok Go przekonać, że to tylko kolega i jest zupełnie aseksualny dla mnie. Nie rozumie ;o

yhyma pozniej taka po 3 latach chodzenia idzie do tego aseksulanego i wpada z nim...juz niejedno takie słyszałam...a to byl tylko "kolega"

Gość uhuhaha
co taka cisza:)

Gość dfdacf
a może spójrz na to z twojego faceta strony. Ja bym był zazdrosny o swoją kobietę.

Gość uhuhaha
Prawiczek z wiarą. Po 1 to było przed związkiem, a po 2 o czym ty myslisz czlowieku :/ Nie kazdy jest tak niespelniony jak ty :D prosze ludzi o iq mniejszym niz moje kapcie o niewypowiadanie sie. albo tluczeniu moich postow caly wieczor w celu lepszego zrozumienia.

Gość edssu 93
Ja tez tak mam mojemu bylemu bardzo to nie pasowalo tym bardziej ze przyjacielem dobrym moim tez byl chlopak :D

Gość uhuhaha
No i wlasnie, normalne jest, ze mozna byc z tego niezadowolonym, ale jakis prostak nie bedzie snul fantazji, ze mozna mnie na "pare batow" wziac

Gość uhuhaha
I nie wiadomo co z tym zrobic, z jednej strony masz dobrych kumpli, ktorych lubisz i szanujesz i vice versa, a z drugiej zalezy Ci na chlopaku, ktory nie musi byc wcale z tego zadowolony.

Gość edssu 93
a zazrosny jest o Cb ?

Gość uhuhaha
No raczej. A nie ma o co, bo nie traktuje tego w kategorii posiadania czego innego miedzy nogami. Sa dla mnie jak kolezanki

Gość uhuhaha
niedorznietym panom rozkminy o batach proponuje przeniesc na watek erotyczny, jak ktos ma problem z zyciem seksualnym to neistety nie moj problem.

Gość uhuhaha
No spoko, tylko jakos nikt mnie nawet nie probowal dotykac:) Co za popierdolony narod :D Wszystko musi byc kojarzone z kopulacja :)

"Wszystko musi byc kojarzone z kopulacja " A Twojemu zazdrosnemu chłopakowi pewnie chodzi o to, że będziecie wspólnie wpatrywać się z kumplami w zachód słońca. :o:classic_cool:🖐️

Gość uhuhaha
Przestan pieprzyc albo zacznij rozszerzac zyciowe horyzonty. moze miales inne doswiadczenia z kolezankami, prawiczku, ale sa po prostu tacy znajomi, ktorzy traktuja sie jak rodzenstwo. Wiem jak sie obchodzic z facetami co do charakteru, i pierdole wszystkich wlazacych mi z butami w zycie, bo dla mnie seks istnieje wylacznie z milosci i koniec.

Gość uhuhaha
a was widocznie kobiety niezle po bokach robily, bo z takimi ograniczonymi ludzmi zadna by nie wytrzymala, stad takie frustracje internetowe:)

Gość malutkaaaaaaaaaaaaaa
No ale to prawda. Prawiczek pisze dosadnie i ma sklonnosci do przesady ale jestes naprawde naiwna jesli myslisz ze Twoi koledzy to sie z Toba widuja tylko dlatego bo ty taka dobra kumpela do wodki jestes :o Nie robia do Ciebie podchodow bo widza ze masz faceta i jestes nastawiona anty,ale jestem przekonana ze niejeden z nich ma nadzieje na cos wiecej.Przyjazn miedzy facetem a kobieta to wielka rzadkosc,nie mowie ze nie istnieje bo sama mam duzo kolegow ale jak sie ktos regularnie widuje z czestotliwoscia nie mniejsza niz z wlasnym partnerem to nie wierze w to ze taka relacja od poczatku do konca zostanie tylko kolezenska.Przynajmniej jedna strona bedzie miala chec na cos wiecej.Chyba ze jestes oblesna z wygladu a Twoi koledzy tez nie grzesza uroda,wtedy raczej nie ma obaw. Jak czesto widujesz sie z tymi kolegami? Mowisz o tym facetowi,pytasz go o zdanie co o tym mysli czy po prostu go informujesz po fakcie?

Gość uhuhaha
Ale ja sie nie widuje b.czesto. A to, ze nie licza na nic, widze po sposobie odnoszenia sie do mnie. I zawsze, ale to zawsze chlopak bedzie najwazniejszy, i to dla niego pierwszego znajde czas. Ale czasami mam potrzebe pogadac z dobrym kumplem, rozmawiamy np ja o tym jak mi sie uklada z chlopakiem, on kto mu sie aktualnie podoba i o roznych takich zyciowych sprawach:) nikt od nikogo niczego nie chce

Gość uhuhaha
nie wiem obracacie sie w kregu jakichs popapranych zbokow czy co:D wiem ze nic nie chca bo widze po tym jak sie odnosza. i gdyby ktorys z tych kumpli chcial cos wiecej to urwalabym kontakt. bo moj kochany jest najwazniejszy a ja jestem dla nich jak kumpel, bo mam dosyc twardy charakter, nie probuje ich jakos zwodzic, dawac im nadziei jak to kobieta z mezczyzna czasami postepuje, mnie to nie interesuje :D

Gość uhuhaha
Nie wiem, byc moze komus sie podobam nie mam pojecia, ale daje jasno do zrozumienia, ze dla mnie jako mezczyzna istnieje tylko mój xxx, a reszte poganiam gdy zauwaze gdy widzi cos innego w tej relacji niz ja