Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicjaaaaaaaaa

ale mnie dzisiaj facet podrywał

Polecane posty

Gość alicjaaaaaaaaa

w autobusie ;)usiadł koło mnie zaczął ze mną gadać . Całą drogę sie mnie pytal o zanteresowania itd gadalśmy o różnych rzeczach , cały czas się na mnie patrzył takim wzrokiem ,że kolana mi miękły.. a na koncu poprosl mnie o nr ;) a facet przystojny nawet bardzo trochę podobny do brada pita tylko młodszy no mniej umięśniony ;) ale dośc dobrze zbudowany... ahhh żeby tylko szybko zadzwonił :) Nie wiem czy mu się oprę mimo ,że mam faceta...

Gość daikzz
kolejna kur... ktora robi lody całemu osiedlu

Gość alicjaaaaaaaaa
bo mialam już różnych facetów ale nigdy tak przystojnego.. chyba się zakochałam. tylko ne wiem co zrobie jak zadzwoni cos z tego może wyjdzie .. bd musiała wybierać ,a to trudne będzie

Gość reeesolutio_89
.... a ja jem teraz pyszny obiad z Zaciem Efronem , hahahahaha . :D żal mi Ciebie . ! ;o ;D

Gość alicjaaaaaaaaa
jakiemu całemu osiedlu , całemu osiedlu phi. Dozorcy i facetom po 30tce nie robilam :classic_cool:

Gość na stos
takie blachary

Gość alicjaaaaaaaaa
no pewnie m,że mu dalam tzn numer tel żeby nikt nie miał wątpliwości :D

Gość alicjaaaaaaaaa
Sam się bolcuj na stosie swych frustracji prawiczku

Gość alicjaaaaaaaaa
ja nie jestem żadną blacharą ,ale dzsiaj nie moge o niczym innym myśleć normalnie. Powiedzial ,że jak będzie w moim mieście to się odezwie.. ahhh. jakby jeszcze w łóżku był dobry to normalnie ideał

wiesz co? masz chyba 16 lat albo jeszcze mniej....bez obrazy dla dziewczyn w tym wieku.... Zaczynasz już układac scenariusz czy zerwiesz z facetem dla goscia z autobusu....lepiej zerwij z nim wcześniej...szkoda czasu i chłopaka...

Gość alicjaaaaaaaaa
boję się , że jak wytrzeżwieje i uzmysłowi sobie z jakim pasztetem gadał to nie zadzwoni napewno.

Gość a ja ci zazdroszcze
korzystaj z zycia i nie patrz na te umoralniające moherowe berety

Gość alicjaaaaaaaaa
jak zadzwoni, to popuszczę mu szparki natychmiast:classic_cool:

biały motyl ---> jak będzie po 40 - stce będzie mogła liczyć tylko na zainteresowanie takich w typie Jacka Nicholsona. WIęc to chyba nie jest takie głupie. :)

Gość pan co ma aids
tylko pamiętaj o zabezpieczeniu ;)

Gość alicjaaaaaaaaa
mam 20 lat. poprostu się chyba zakochalam od pierwszego wejrzenia ;) czy jak to się tam mówi. nie układam jeszcze scenariusza, ale jak by coś z tego mialo byc to bd miała dylemat poważny..poza tym mówcie co chcecie ,ale jakby mnie zaciagal do łóżka to nie wiem czy potrafiłabym mu się oprzeć :)

Gość alicjaaaaaaaaa
I jeszcze dam mu smolną rurę do przeczyszczenia :classic_cool:

Gość alicjaaaaaaaaa
wogóle chłopakom oprzeć się potrafię tylko o szafę

Gość LekAAAArzzzzzz
a jak Cię zapłodni i nie będzie chciał się dzieciakiem opiekować i mieszkać z Tobą po porodzie i w trakcie ciąży?

Gość brad pit wcale nie jest napako
a mowia ze my faceci traktujemy kobiety jak przedmioty ps ale i tak Ci zazdroszcze mnie to nikt nie poderwie ani kobieta ani facet buuuu

a moze masz za niedługo zaczaja ci się dni płodne i szukasz" samca" :D Hormony czasem tak potrafią otumanić człowieka:) jeszcze chłopak był zainteresowany Twoja osoba. :D -to tak naukowe wytłumaczenie:)

Gość i co i co i co i co i co i co

Gość alicjaaaaaaaaa
dni płodnych chyba dzisiaj nie mam .. ale mam jeden z takich dni ,że wszyscy się za mna oglądają uśmiechają i w ogóle. bo ja tam juz mam ,że czasem wyglądam ładnie, a czasem nie specjalnie , ale ważne ,że dzisiaj jak go spotkalam byl tak dzień ;)

ale tak sie dzieje przed dniami płodnymi...wydziela sie więcej hormonu szczęścia by wyglądać bardziej atrakcyjnie i by inni wydawali sie sympatyczniejsi( no po za twoim chłopakiem:P)

Gość alicjaaaaaaaaa
o dniach płodnych wolę nie myśleć bo to by znaczyło ,że tabletki nie zadzialały :D a to by nie było fajne...ale faktycznie czasem przycagam ludzi ,wszyscy sa mili i wogóle , faceci mrugają z samochodów ,albo sie uśmiechają a czasem wręcz odwrotnie nikt na mne uwagi zbytnio nie zwraca.. no i moich facetów poznawalam zawsze w te ,,dobre" dni ;)