Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarnazip

Symptomy ciazy?

Polecane posty

Gość Czarnazip

Witam. Mam male pytanie do kobiet, ktore maja juz ciaze za soba. Otoz pojawiaja mi sie pewne symptomy, ktore moim zdaniem swiadcza o ciazy: - okres spoznia mi sie dwa tygodnie, - bola mnie strasznie sutki - mam dziwny bol podbrzusza - uczucie takie, jakby ktos mnie za jajniki od srodka ciagnal ( wiem, ze glupio to brzmi ) - nie moge do konca dopalic papierosa, bo robi mi sie nie dobrze - uplawy - takie przezroczyste i codzienne - nie ciagnace sie. Problem w tym, ze normalnie myslalabym ze jestem w ciazy poniewaz bardzo chce byc, ale robilam sobie okolo 6sciu testow ciazowych ( na siusiania ) i kazdy wyszedl negatywnie. Bylam dzisiaj i lekarza glownego i stwierdzil, ze dopoiero dwa tygodnie mi sie okres spoznia wiec mam wyczekiwac nastepnego okresy a jesli ten nie przyjdzie dopiero mam sie do nich zglosci ?!?!?!!?!?! Poprosze o wasze opinie... Czy wyglada to na ciaze?? Chcialabym miec juz pewnosc chociaz.....

wg mnie wszystko wsakzuje na ciąze... tylko czemu te testy jej nie wykrywaja to nie mam pojecia..

Gość Czarnazip
Nie chca mi zrobic testu teraz. Mam czekac trzy tygodnie do terminu kolejnej miesiaczki. Dodam jeszcze , ze w miejscu miesiaczki ktora spoznia sie mialam lekkie plamiene...

Gość EbuEba
no objawy masz jak na ciaze... a oprocz tego jesli mialas zamiast okresu plamienie, to wg mnie jestes;))) fasolka w drodze;)

Gość babyboomv
to idz sama i zrob prywatnie badanie beta

Gość Czarnazip
no wlasnie co to jest to badanie BETA?? Nie bede palic jak bede pewna na 100%!

Gość jojjjjjjj
zrób sobie bete z krwi i będziesz miała pewność i prezent na święta :) a tak to będziesz się gryzła jeszcze 3 tygodnie - ludzie kożystajmy z medycyny współczesnej - można za 30zł sprawdzić to do dzieła - wynik w dobrym labolatorium nawet w ten sam dzień - w Krakowie po 4 godzinach

Gość dajcie spokojjjjjjj
moim zdaniem to nie jest ciaza....normalnie test wykazalby ciaze dwa tygodnie po okresie

Gość babyboomv
badanie beta HCG hormonu ciążowego