Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmucona jestem strasznie

nie dadza mi spokoju!!!!

Polecane posty

nie jestem jakims bogiem a mnie wszyscy chyba tak traktuja.czemu wszystkie kolezanki w towarzystwie zawsze ujebią sie mnie??? czemu? czemu ja musze ich słuchac...jak jednej slucham to druga i 3 i 4 sie obrazają i mi to wypominaja!! nie mam zadnej przyjaciolki i nie szukam a one mysla ze kazda jest chyba moja naj naj. moze i jestem taka ze lubie ludzi i lubie sobie pogadac z nimi ale kurwa z roznymi a nie z jedna kolezanka.moj chlopak mysli ze jestem klotliwa bo z kazda potem musze sobie wytlumaczac czemu nie gadalysmy tego i tamtego wieczoru:( ja juz nie wiem co ja mam im mowic:(

i do cholery mamy po 25 lat:o

kurde my sie znamy juz od paru paru lat!!! a ilekroc jakas nowa osoba pojawi sie w naszym towarzystwie to zaraz sie obrazaja bo gadam z jakas dziewczyna:(

może dlatego , że jako jedyna mam doświadczenie [ już coś koło setki facetów miałam] a moje koleżanki wciąż samotne

jak całowałam się z jedną a tamta stała z boku to ona już ma focha...jak noc spędziałm z tymi diwema to tamte sie znów obraziły...no wiem że jestem seksi mam extra tyłek i biust ale ja też się męcze

no i po co te podszywy? golym okiem widac ze gowniarstwem zalatuje/