Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gazucha

gazy, wzdety brzuch- jaki lekarz, jakie badania

Polecane posty

Gość gazucha

Czesc Mam 25 lat i gazy mecza mnie od okolo roku. Codziennie mam wzdety brzuch. Od rana do wieczora, z tym tylko ze sie powieksza do nocy. GAzy notorycznie.Mam juz dosc. Moje zycie towarzyskie cierpi. Moze pomozecie mi w wyborze badan jakie powinnam zrobic? Chce isc do lekarza ale najpierw chce zrobic siatke badan zeby mogl jak najszybciej postawic diagnoze. Napewno badanie kalu, napewno usg jamy brzusznej. Jak myslicie co jeszcze byloby pomocne? Prosze pomozcie

Gość moze gastroskopia
chociaz to niezbyt miłe badania no i mozna zrobic test na obecnosc helicobacter (mozna rownoczesnie z gastroskopia)

Gość gazucha
kolonoskopi sie boje straszliwie. Jeszcze mi jelito przebija???i bedzie gorzej :(

Gość ddydydyd99
nie lepiej iść do lekarza choćby i rodzinnego i tam się spytać jakie masz badania zrobić zamiast pytać ludzi, którzy nie mają o tym pojęcia

Gość gazucha
Tylko ja nie jestem ubezpieczona wiec za wizyte musze zaplacic.Wiec nie chce isc do lekarza i zaplacic 100zl zeby sie dowiedziec jakie badania zrobic a potem wrocic tam i nastepna stowka na zdiagnozowanie ich