Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abraja

Reklamy dla dzieci powinny byc zakazane

Polecane posty

Bo robia im z mózgów wode i biedni rodzice nie moga se opedzic.Atakuja nas przed swietami i wbijaja nóz w portfele...

no własnie i barbie co jedzie powozem a potem lata i saochód co zmienia kolor...to jakis horror jest miasteczko piesków i małpki skaczace i tłumacz teraz ze nie kupisz... dobrze ze mój syn ma 2 lata i na razie ucieszy sie nawet z kilograma jabłek ;)

mnie najbardziej wkurza to ze pokazują ze jakąś zabawka jest super ekstra ...a gdy dziecko ja dostaje jest zawiedzione bo samochodzik jest mniejszy albo nie jezdzi tak szybko jak na reklamie...lub w zestawie jest tylko jeden samochodzik a w reklamie była cała seria....i żeby dobrze się bawić potrzebujesz ich przynajmniej 6...a nie 1 którego rodzice ci kupili bo było ich tylko na tego jednego stać...

Gość przed świetami to masakra
jakas z tymi reklamai dla dzieci cieszę się że nie mam dzieci :classic_cool:

moi znajmi maja trójke dzieci i w pokoju cuda wianki(mówie o zabawkach) kupuja im niestworzone ilosci zabawek oczywiscie z reklamy...dzieci odpłacaja im pyskówkami,wzajemnum pluciem biciem i podnoszniem na nich reki..moze nie warto popuszczac dzieciakom??? wiem ze kazdy chce dla dziecka jak najlepiej ale czasem warto sie zastanowic

Gość józio
ale dość dawno uchwalono taki zakaz ale nikt go nie przestrzega bo dla kasy zrobią wszystko - własną matkę w miasto puszczą. jeszcze walczą o to by rodzic miał mniej do powiedzenia w kwestii wychowania. oni sprzedawcy marzeń lepiej to zrobią