Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olimpia dd

bole menstuacyjne a problem z zajciem w ciąże

Polecane posty

Gość olimpia dd

Mam straszliwe bole menstruacyjne. Już nie mam pomyslu jak je złagodzic. Faszeruje się tabletkami, okładam sie cieplymi kompresami itd. pierwszego dnia okresu wrecz umieram, mdleje, raz mi gorąco raz zimno. przez nastepne dwa dni czuję się zle. Meczy mnie to. czy to jest normalne? Ja gdzies czytałam, ze jak kobieta mam bardzo silne bole menstuacyjne to będzie miała problem z zajściem w ciąze, to prawda? Mam termin do ginekologa, ale chciałabym poznac wasze zdanie

powinnaś iść do lekarza,ja tak miałam i w dodatku miałam nieregularne miesiączki...chodziłam do wielu lekarzy i każdy dawał leki antykoncepcyjne bo to reguluje itd. dopiero jakiś niecały rok temu znalazłam lekarkę która zleciła mi badania hormonalne i od 3 miesięcy biorę leki żeby moje hormonalne bo się okazało że mam za dużo prolaktyny i miałabym problem z zajściem w ciążę bo bez leków na wywołanie miałam okres raz na jakiś czas...

Gość olimpia dd
no ja tez mam strasznie nieregularne, raz mam co 26 dni, a raz co 40 dni. po pierwsze to strasznie męczące. No mam termin do ginekologa. Chce cos na to poradzic, bo boję się, ze potem nie będę mogła miec dzieci, a bardzo bym chciała.