Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwiazdamiejska

Dlaczego robole zartuja z seksu?

Polecane posty

Gość gwiazdamiejska

Dlaczego pracujac zawsze zartuja o seksie, dogaduja sobie w zartach, ze jeden drugiemu rucha zone itp...

Gość b jnb m
oni nie zaruja oni prawde mowia

Gość robol
Bo to jest na poziomi najprostszych czynności życiowych; śmieją się jak ktoś się przewróci; potknie, bąka puści... W kopalni nasrali my kumplowi do kasku jak spał. Jeden kumpel jebnął młotem w obudowę a ten się obudził i myślął że się wali mu na łeb i nacisł na łeb ten kask z gównem. Ale my mieli radochę.

Gość kune-gunda
Bo na inteligentniejsze tematy nie umieją rozmawiać.

Gość gwiazdamiejska
dlaczego oni pogardzaja inteligentnymi kobietami a moze inaczej - dlaczego nie odrozniaja glupiej kobiety patologicznej od madrej i delikatnej? Czy oni sa tak glupi czy dla niech liczy sie tylko wyglad? Zauwazylam jeszcze ze np jesli ma taki ,,robotnik" przed oczami piekna kobiete, inteligentna ale ubrana w klasyczne ciuchy, normane spodnie i zwykla zalozmy bluzke koszulowa i widzi brzydka, gruba dziolche z tona makijazu spodnicy odslaniajacej celulit i z cycami na wierzchu to gapi sie na ta druga i klei do niej. Zastanawia mnie czy tacy faceci naprawde nie wiedza co lepsze?

Gość prawdzi
gwiazda ustalmy jedno nie jestes inteligentna

>>czy tacy faceci naprawde nie wiedza co lepsze? A jakie jest kryterium do oceniania co jest lepsze?

Gość gwiazdamiejska
no jak ja mam magistra inzyniera, a jakas laska skonczyla zawodowe to chyba wiadome co jest lepsze..

Gość gwiazdamiejska
zakochalam sie w takim typie i nie moge z nim byc...:( chyba ze by zaczal jakas edukacje, ale on nawet nie zawraca sobie glowy szkolami, a moje wyksztalcenie ma w nosie i nie za bardzo nawet slucha o moich zajeciach