Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bąbelkowo tu jest

YASMIN- jak odstawię to schudnę?

Polecane posty

Gość bąbelkowo tu jest

Czesc ćwicze, jestem na diecie i biore yasmin nie moge nic schudnac, mysle, ze to przez tabsy jak odstawie to myslicie, ze uda mi sie schudnac? czytala tu na kafe, ze jakas dziewczyna tez miala podobny proble i dopiero jak odstawila tabletki to zlecialo z niej kilka kg mial ktos podobnie?

Gość bąbelkowo tu jest
proszę o wypowiedzi jak macie w tym temacie doświadczenia

Gość bojabojaboja
Pewnie zatrzymują Ci wodę w organiźmie skoro nie chudniesz. Po odstawieniu problem powinien zniknąć.

Gość bąbelkowo tu jest
boja boja tez tak mysle a po jakim czasie po odstawieniu moze cos isc w dol? jak myslisz?

Gość asdasdasdas
To wlasnie jedyne tabsy, ktore nie powoduja zatrzymywania wody w organizmie. Bardzo duzo dziewczyn chudnie po ich podaniu... moi mzdaniem przyczyna Twojego tycia nie lezy po tej stronie... ale odstawic i sprawdzic zawsze mozna,pod warunkiem, ze nie wejdziesz w inne tabsy.

Gość bąbelkowo tu jest
asdaasdaasda hmmm... moze za szybko oczekuje efektu dzis mam ostatnia tabse, i chyba nast. opakowania nie wezme, kurcze, albo ze mna cos jest nie tak :(

Gość HYZIA GYZIA
DUPA JASIU, moja kolezanka po yasmin przytyla 10 kg w ciagu roku, ja bralam tylko 3 mce bo juz w 1 mialam 3 kg wiecej. Nikt mi nie wmowi ,ze sa jakies tabsy ktore nie powoduja wzrostu wagi albo nie zatrzymuja wody w organizmie.

Gość asdasdasdas
hyzia a mialas dobrane po badaniach czy tak po prostu ktos machnal recepte? Widzisz ja np. schudlam dokladnie 17 kg pierwsze 5 to bylo praktycznie bez diety i cwiczen (a zaczelam wtedy brac wlasnie yasmin) i to mnie tak nakrecilo, ze jak zaczelam cwiczyc i dietowac skonczylo sie na 17 kg....

Gość bąbelkowo tu jest
dziewczyny kazda z nas jest inna ja nie mialam robionych badan pod katem tabsów a chyba takie zrobie, zeby wiedziec jakie brac, bo katuje sie dieta i cwiczena=iami i DUPA KOZIA....spodnie dalej ciasne :(

Gość bąbelkowo tu jest
bo na spirale chyba sie nie pisze ...:( troche sie boje :(

Gość bezedury same
zobaczymy moze odstawienie cos da :)