Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Komediant

Czy chcecie być piękne ?

Polecane posty

Jeżeli tak, to nie próbujecie się upiększać. Nie malujcie się, nie farbujcie się, nie szprycujcie się, nie dokonujcie operacji plastycznych. Diet też nie stosujcie. To was zniszczy. Po prostu bądźcie dużo w ruchu i ćwiczcie.

Mimowolnie od dłuższego czasu obserwuję jak zmieniają się młode aktorki. Dopóki są mało znane i zachowują się naturalnie, to są piękne. Natomiast gdy tylko zdobędą światową sławę i starają się różnymi sposobami "robić na bóstwo", to w ciągu kilku lat marnieją i szybko starzeją się z wyglądu.

Gość metaamorfoza
nie wyobrażam sobie siebie w swoich naturalnych włosach :( koloru szarej myszy

Moja koleżanka też ma włosy koloru sierści szarej myszy i uważam że jest piękna. P.S. Farbowanie niszczy włosy. Wolisz mieć naturalne włosy koloru szarej myszy, czy za 10 lat chodzić w peruce ?

Gość metaamorfoza
może jednak uda mi się uniknać tej peruki:( a naturalny kolor moich wlosów niestety nie jest piękny - jest matowy i koszmarny... rozumiem co chcesz przekazać, naturalne piękno nie u wszystkich jednak się sprawdza

Gość w tescoo
a lakierowanie paznokci

Gość prezenty echhh
mam french - to chyba ładny i delikatny i prawie naturalny sposób upiekszania paznokci:D

Gość Carmen ....
Nie przesadzajmy z tą naturą ... Po to mamy to wszystko, aby lepiej wyglądać ...

Gość Carmen ....
Choć jak patrzę na nasze ulice, to zdecydowanie za dużo "natury" - zdeformowane ciała naturalnie ... Szare włosy zniszczone, brudne pazury.. "naturalny" zapach .... buzia na wietrze czerwona (bo nic nie osłania jej przed wiatrem... wyschnięte usta ... zmęczona cera ... naturalne sińce pod oczami ... smutek taki ... :O

Gość metaamorfoza
czyli wychodzi na to, że upiększanie nei jest takie złe :D ja podziękuję za taka naturę jaka opisala carmen

Gość Carmen ....
Ja też dziękuję serdecznie za taką naturę ... Kto może dzisiaj sobie też pozwolić na dużo ruchu? Bezrobotne? :O Jego opis pasuje mi idealnie do menelek, które sporo przebywają na świeżym powietrzu ... :O I ich naturze nic nie zagraża ... nawet interwencja stomatologa ... sama natura ... :O

Gość metaamorfoza
gdybym nie stosowala odpowiedniej diety i ogólnie nie pilnowala tego co jem to ja pierdzielę, nie chciałabym sie widzieć w lustrze... i te szare włosy komediant chyba nie do końca masz rację nie można byc naturlanie pięknym, nie ma takiej opcji - chyba :)

Gość Carmen ....
Mam to samo ... muszę się pilnować ... Dyskretny makijaż .. (nikt nie ma idealnej cery) już nie wspomnę o wielu zabiegach .... :O

Gość metaamorfoza
dokładnie carmen dokładnie... te zabiegi :) ale ja lubie spedzac czas wieczorem z maskami i innymi pierdołami na twarzy :) to taki mój ulubiony sposób na chandrę... mp3 w uszach i godzina w łazience..."D

Gość Carmen ....
Ja także ... :) Maski profesjonalne na twarz, biust. włosy (moje długie kręcone potrzebują dużo nawilżenia) ... błoto na ciałko ... manicure, pedicure ... itd.

No ja farbujje wlosy juz prawie 10 lat, ale nie chodze w peruce :]]] i na to sie n zapowiada...a jesli chodzi o makijaz to uwazam, ze jesli jest dyskretny i ladny to nie jest nic strasznego. Kobieta upiekszona czuje sie lepiej w swojej skorze:)

Gość metaamorfoza
tak więc wniosek prosty.. jeżeli coś nam sprawia przyjemność i lepiej się z tym czujemy to dlaczego mamy z tego rezygnować... :)

Gość Carmen ....
Choć małe cierpienia też wchodzą w grę ... :P Depilacja średnio przyjemna, a jednak ... ;) itd.

Gość jak ja mam siwe
włosy to tez mam sie nie farbowac?

Gość metaamorfoza
absolutnie masz sie nie farbować.. masz byc kobieta naturalną taką siwiutką :D

Gość metaamorfoza
uhhhh carmen ale ci się przypomniało - depilacja hahahah wtedy rozdzieram się na maksa:D oczywiście pod nute, której słucham ... ubaw po pachy jest (tylko wtedy gdy to robię woskiem, gdy depilatorem to pspokojnie siedzę)

Gość Carmen ....
i pokryta naturalną sierścią ... :P

Gość metaamorfoza
hahahah piękny widok hmmm carmen czyżby ktoś usunął temat o kurduplach? czy mi sie wydaje

Gość Carmen ....
Ćwiczyć też raczej mi się nie chce ... ale jednak lubię mieć wyrzeźbiony brzuszek ...

Gość Carmen ....
temat o kurduplach trwa ... mnie do kurdupla daleko, szczególnie w szpilkach ... Ale przez to nasi dygnitarze nie chcą potem ze mną tańczyć ... większość jest niższa ... :D

Gość metaamorfoza
podasz linka bo cos mi nawala i pokazuje ze temat nie istnieje hmmm ja sie za kurdupla nie uwazam ale za wysoka nie jestem hahahha i musze nistety pracowac nad soba bo natura nie jest dla mnie przychylna z racji wieku mojego :D wiec maski i inne ..... kłaniam im sie nisko

Gość metaamorfoza
no niestety chyba mnie zablokowal:D temat o podanym id nie istnieje ale dzieki:D

Gość Carmen ....
uuuu teraz nie istnieje ... to faktycznie już nie ma .... kogoś bardzo zabolało ... :O

Gość metaamorfoza
oj bardzo chyba zabolalo:D no tak to juz jest jak sie ma mentalnośc gawędziarza :D