Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mama78

UBRANKA dla niemowlaczków...i nie tylko

Polecane posty

SPRZEDAM mam w bdb stanie body kopertowe,body wkladane przez glowke zapinane na ramionku,spioszki zapinane na zatrzaski i na guziczki,pajacyki zapinane na zatrzaski,koszulki z krotkim rekawkiem,dresy,kurteczki...rozek z wkladem kokosowym...kombinezon wloskiej firmy-kolor niebieski(jak nowy) do 6m-cy i wiele innych ubranek... zainteresowane mamy prosze o emaile,gdyż ostatnio rzadko bywam na kafeterii...po prostu wpadam na chwilke i znikam:( a poczte sprawdzam codziennie:) pozdrawiam

Gość I am so sorry for you
wiesz tak odbiegajac od tematu masz blad w stopce w roku urodzenia drugiego synka

Gość nie moge przez noge
dziecku to powinno sie kupować nowe ciuszki:> z tyle tego nie potrzebuje..na inne pierdoly pewnie macie a niemowleciu przechadzane obsikane kupujecie;/...dobra dobra..pampersy tez przepuszczaja

Gość w tescoo
1005 urodzone jak boskko ,to ile ma lat??

kazdy ma swoje zdanie na temat kupowania nowych ubranek...jedni kupuja w sklepie inni odkupuja od siebie a jeszcze inni kupuja w tzw. ciucholandach:) i sa zadowoleni-kupia markowe rzeczy i wiedza ze sie nie skurcza itd. jesli nie jestes osoba zainteresowana to po prostu nie odpisuj:) a co daty tak mam bląd ale on mi nie przeszkadza :)

Gość dobre dobre heheheh
"ale on mi nie przeszkadza " :D:D:D:D Wystarczyło odpwiedzieć, że faktycznie, dziękujesz za zwrócenie uwagi i tyle :D:D

Gość prawdzi
nie przeszkadz a ono jest starsze odemnie ,i co z tego;)