Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aalllllaa

Byli u was ankieterzy???

Polecane posty

Gość aalllllaa

Bo u mnie nie ale słyszałam że chodza po domach i spisują co gdzie kto robi jakie szkoły sie skończyło o pieniądze sie pytają i w ogóle. Mowią że niby komputer wylosował numer domu do tej ankiety , dziwne to jakieś i po co im to wiedzieć. U was też byli bo jak do mnie przyjdą to drzwi zamknę:)

Gość aalllllaa
u mnie też nie ale i tak ich nie wpuszczę bo po ch...j im to wiedzieć gdzie robię i ile zarabiam :P

Gość aalllllaa
up

Gość VirginGuard
ech... dlaczego jest taka mała świadomość społeczna? Ankieterzy mają tylko zrealizować swoje zlecenia, samo badanie dotyczy najczęściej Waszych opinii w danym temacie (papierosy, sieci komórkowe etc.) a dane o Waszych zarobkach, wykształceniu etc. nie są powiązane z Waszymi danymi osobowymi (które są wykorzystywane tylko do kontroli pracy ankieterów) i nie służą celom handlowym, tylko do statystycznego przedstawiania wyników czyli że np. takie męskie to w 80% palą mężczyźni w takim wieku, o takim wykształceniu i takich zarobkach etc. Więc proszę o mniejszy zaścianek i zrozumienie dla ciężkiej pracy ankietera który nieraz jest poszczuty psem tylko dlatego że chce przeprowadzić ankietę w miejscu (czyli ulica osiedle, najczęściej zaczynając od wylosowanego punktu startowego co X mieszkań, więc metoda jest losowa) które mu wskazano 'z góry'. Dzięki! :)