Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pracawszkole

praca w szkole na zastepstwo-- powiedzcie czy jesli

Polecane posty

Gość pracawszkole

przychodzi nauczyciel do szkoly na zastepstwo to przejmuje wychowawstwo za te osobe ktora astepuje? byc moze bede pracowac na zastepstwo od stycznia ale nie usmiecha mi sie przejmowanie wychowawstwa zwlaszcza ze to bedzie 6 klasa

Gość dds
ja bylam w identycznej sytuacji

Gość no co za ludzie
Nie, raczej dostaniesz tylko lekcje a wychowawstwo przypadnie komuś z zatrudnionych tam na stałe nauczycieli.

Gość pracawszkole
no u mnie jeszcze nic pewnego z ta praca ale doszly mnie sluchy ze jedna nauczycielk jest chyba w ciazy wiec sa jakies szanse na prace. ale to wiadomo jeszcze nic pewnego

Gość dds
ja zostałam przyjęta rok temu na zastępstwo i tak się zdarzyło że po dwóch miesiącach( akurat w tym czasie inna nauczycielka zaszła w ciąże)i przejęłam wychowawstwo klasy

Gość pracawszkole
tylko ze ja wtedy bylabym tam zatrudniona na umowie o prace na czas zastepstwa. juz kiedys tak pracowalam tylko ze akurat nauczycielka ktora zastepowalam nie miala wychowawstwa wiec z tym nie bylo problemu

Gość pracawszkole
dds--- to troche inna sytuacja. bo u mnie jest taka sytuacja ze ta kobietka ktora chyba jest w ciazy ma wychowawstwo. i jestem ciekawa czy jesli zatrudnia kogos na jej miejsce to ta osoba przejmie oprocz tych jej klas rowniez wychowawstwo