Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiunia-2

mój chłopak nie ma pracy

Polecane posty

Gość kasiunia-2

Mój facet ma 28lat i nie pracuje od dłuższego czasu(w zasadzie od zakończenia studiów).Już nie wiem jak mam z nim postępować...Niby szuka pracy,wysyła CV i nic.Wszystko mu idzie jak po grudzie.Każda rozmowa na temat pracy kończy się awanturą,w towrzystwie jak ktoś zaczyna mówić o pracy to on wychodzi.Najgorsze jest to,że on nie ma żadnych ambicji.Wszystko po najmniejszej lini oporu.Jego charakter tez mu bardzo utrudnia znalezienie pracy.Nie potrafi nawiązywać kontaktów z ludźmi,jest bierny, na każdym kroku trzeba go sprawdzać pilnować.Czasami zastanaiwam się ile jeszcze dam rady go tak ciągnąć za uszy.Ma któraś z Was w rodzinie taki przypadek?Czy on ma szanse wogóle się zmienić?

Gość a ja ja ja
Mój maz tak ma :O ZOSTAW GO PÓKI MOZESZ!!!!!!!

Gość rewrew
ja tez mam 27 lat i nigdy nie miałem pracy . Nigdy tez pracy nie szukałem

Gość jestem bo jestem i tyle
ciężka sprawa...28 lat..mysle ze moze facet czuje sie niedowartosciowany i tym bardziej brak roboty to pogłebia;/....znalam taki przypadek, zona utrzymywała...ogolnie super malzenmstwo..zyli biednie ale szczesliwie...nie wiem co ci doradzic...sama teraz z dzieckiem siedze i jak mysle znowu szukac to mnie słabi;///ciezko bylo