Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona1989000

plyn przed wytryskiem a ciaza??

Polecane posty

Gość ona1989000

czesc witam wszystkich! mam powazne pytanie i mam nadzieje ze mi pomozecie i rozwiniecie moje watpliwosci.. a wiec spoznia mi sie okres juz 3 dni a do tej pory ZAWSZE mialam regularnie co 28-29 dni... dzisiaj mija 31/32 ... Kocham sie z moim chlopakiem juz od 3 lat a od roku robimy to bez zabezpieczenia, stosujemy stosunek przerywany... on nigdy nie skonczyl we mnie dlatego jest to dla mnie dziwne i wydaje mi sie malo prawdopodobne zebym byla w ciazy?? Ok rozumie ze jest ten plyn przez wytryskiem w ktorym niby tez sa plemniki ale przeciez to niemozliwe zeby one mnie zaplodnily bo sa chyba bardzo slabe?? Poza tym w tych dniach kiedy mialam miec okres normalnie pobolewal mnie brzuch i moze nie tak mocno jak zawsze ale troszke bolal... teraz od czasu do czasu tez pobolewa wiec o co chodzi?? Moze cos mi sie zablokowalo i poprostu bardzo mi sie opozni albo poprostu z jakis wzgledow w tym miesiacu nie bede miec... Ehh mam nadzieje ze dostane jutro ale z ta nadzieja budze sie juz od 2 dni.. czy jest ktos to moze mi napisac co sie dzieje?? Bo przeciez nie jestem w ciazy... prawda??

Gość hehe290910921029
plyn przed wytryskiem = brak ciązy

Gość niepewna89
nie ma takiej mozliwosci kochanie!!!!!!!