Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sam juz nie wiem

moja byla mnie nienawidzi

Polecane posty

Gość sam juz nie wiem

po 4 miesiacach odkad ja zostwilem coraz bardziej tesknilem i wyslalem smsa na jej urodziny, odpowiedziala ze mam do niej nie pisac i nastepnym razem odbierze jej nowy mezczyzna , z ktorym ma sie pobrac, na koniec napisala "nienawidze cie skurwysynie" minelo niewiele czasu ,znalazla kogos i szybko wezmie slub , ja ją nadal kocham i juz chyba nic nie da sie zrobic, tylko tu moge sobie popierdywac zalami :( spierdolilem sobie zycie :(

Gość bedazzeled
trzeba było przemyśleć sprawę wcześniej zanim ją zostawiłeś a nie gonić za innymi doopami

Gość sam juz nie wiem
nie gonilem chcialem dac jej czas zeby zrozumiala ze nie jest pepkiem swiata

'trzeba było przemyśleć sprawę wcześniej' Ale po co? Lepiej teraz siedzieć i jęczeć :)

Gość masz pewnosc ze kogos ma
moze tylko tak sciemnia zeby zazdrość wzbudzić albo się mści

Gość sam juz nie wiem
tak jedzcie po mnie teraz i tak ona juz mi dowalila bardziej sie nie da,nic madrego nikt nie napisz procz jechania na mnie

Gość dorinka115
wez do buzi i wlacz ssanie to ci kutas szybciej stanie

Gość sam juz nie wiem
do 'a masz pewnosc' niestety ma, kolezanka ma z nia kontakt i 'była' sie zareczyla, 😭 nie wiem czy go kocha, jak on wyglada itd

Gość sam juz nie wiem
to zalezy jak wielka bedzie twoja ironia

Gość bedazzled
no to sie jej przysłużyłeś zostawiając ją pozostaje ci tylko filmowy motyw z okrzykiem NIE jak będą mieli wypowiedzieć magiczne TAK przed ołtarzem

Gość sam juz nie wiem
masz jakis problem 'szczery' ja swoj opisalem,ty nie procz pisania od rzeczy do mnie nie licze na mile wpisy, moze ktos tez tak mial ze nie moze wrocic juz do bylej

w ogole nie rozumiem co to za zabiegi. zamiast odstawiac takie szopki moze trzeba bylo wiecej rozmawiac, rozmawiac i jeszcze raz rozmawiac...ja swojego bylego bardzo kochalam, a teraz? nie powiem, ze go nienawidze, ale jest dla mnie skonczony, gdyby sie teraz odezwal, to napisalabym mu "spadaj na drzewo banany prostowac" :) a jestem sama. jak sie kocha to nie robi sie takich rzeczy, to jest dla mnie jasne... i widzisz co Ci to dalo? Utarla Ci nosa i pokazala, ze to Ty nie jestes pepkiem swiata.... jak nie Ty to inny, proste ;) "Mieczem wojujesz, od miecza giniesz..."

Gość sam juz nie wiem
troche przesadzone w Twojej wypowiedzi placzaca ale zrozumiale, zawsze moge wpasc do kosciola krzyknac nie jak w telenoweli ,ale jednoczesnie zepsuc jej slub jak jest szczesliwa :O

Gość sam juz nie wiem
up up jest jakis skrwysyn na sali obok mnie?czy da sie cos jeszcze zrobic by wrocila, procz dania jej mozliwosci wyjscia za maz? :O

Gość Taki sam jak ty
No coz, ja tez zostawilem swoja ex, bo tez chcialem jej pokazac, ze nie jest pepkiem swiata. Tylko ze ja juz po 3 tygodniach zrozumialem ze ja kocham i chce wrocic. Niestety, tez bylo za pozno, przez te 3 tygodnie zdazyla zapoznac innego i przekreslic 6 lat naszego wspolnego zycia. Najlepsze ze nastepnego dnia dostalem telefon od jej ojca z prosba, bym sie od niej odczepil. Z dzisiejszej perspektywy wydaje mi sie, ze powinieniem wtedy walczyc, ale jako mlody gowniarz unioslem sie duma, postanowilem rywalizowac w inny sposob. Znalazlem dziewczyne, ktorej nie kochalem tak bardzo, ozenilismy sie, mamy dziecko, wydawalo mi sie ze jestem szczesliwy, az ktoregos dnia przypadkiem ogladnalem zdjecia ex na nk. Od tej pory nie moge normalnie spac, budze sie w srodku nocy zlany potem, caly dzien mysle tylko o niej. Jedno co moge Ci radzic, to jesli naprawde Ci na niej zalezy, jedz do niej z kwiatami, blagaj ja na kolanach, walcz do samego konca. Mimo ze szanse na jej powrot wg mnie sa teraz bardzo niewielkie (3 miesiace chlopie to jednak baaaardzo duzy kawal czasu) przynajmniej w przyszlosci nie bedziesz mogl sobie zarzucic ze byles bezczynny. Traume masz juz i tak do konca zycia, ale jak nie bedziesz walczyl, to bedzie ona jeszcze wieksza.

Gość mrozik *****
Ja bylem tak pewien swojej kobiety ze zaniedbalem ja i odeszla po 8 latach przez nastepne 2 probowalem ja odzyskac walczylem traktowalem jak ksiezniczke - niestety wypalila sie i teraz mnie nienawidzi. Co Ci moge poradzic kolego napewno powiedz jej o swych uczuciach ale to ona musi zatesknic i chciec do ciebie wrocic jak bedziesz za mocno probowal to moze miec przeciwny skutek

Gość ibardzo dobrze wam tak
mojemu ex tez pewnie sie odwidzi i bedzie chial wrocic ale nie eeee nie ma szans na powrot

"trzeba było przemyśleć sprawę wcześniej zanim ją zostawiłeś a nie gonić za innymi doopami " ale po co miał myśleć ? sądził, co zresztą nie było pozbawione logiki, że będzie tęsknić, rozpaczać w czterech ścianach i zakładać topiki 'czy i kiedy eks do was powrócił po rozstaniu' a jesli już zrobi jej ten zaszczyt, to będzie szczęsliwa i przyjmie go z szeroko otwartymi ramionami, tfu, nogami chciałam powiedzieć a tu się okazało, że jednak nie i w związku z tym zdziwienie i konsternacja no przykro mi, nie wyszło, niewiele możesz zrobić moim zdaniem "czy da sie cos jeszcze zrobic by wrocila, procz dania jej mozliwosci wyjscia za maz? " przepraszam, a jaką ty masz możliwość 'dania jej' wyjść za mąż ? :D

Gość gitarra
jak kobieta nazywa faceta skurwysynem, to chyba ma ku temu powód? A jeśli nie ma? To kij z nią, na co Ci taka jędza??

Gość G1982
Kolego no cóż bądź mężczyzną i odpuść sobie tę męczarnie ona nie jest warta już tego !! znajdziesz sobie kogoś kto pokaże że zależy i zrozumie że nie jest pępkiem świata pozdrawiam :) tu podobna sytuacja http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4294844

Gość błagam panowie jak
to się dzieje że w waszych głowach rodzą się takie myśli: "ja tez zostawilem swoja ex, bo tez chcialem jej pokazac, ze nie jest pepkiem swiata"?!? a kto jest pępkiem świata - wy!? to się nazywa egoizm! jak się kogoś kocha to nie ma się problemu z tym, żeby ten ktoś czuł się przy was najważniejszy, jedyny, mega szczęśliwy jesli przeszkadzało wam to, że te dziewczyny - jak to zapewne okreslicie - "osaczały" was to znaczy że najpewniej wcale ich nie kochaliście dobrze się stało i tyle pora dorosnąć!

Gość jukieee
do 'sam juz nie wiem' mam nadzieje ze moj byly tez kiedys pomysli ze zle zrobil rozstajac sie ze mna...minely juz ponad 2 miesiace i wciaz mam nadzieje ze ktoregos dnia odezwie sie do mnie z prosba o powrot. szczegolnie ze tez w zwiazku zachowywalam sie jak egoistka i pepek swiata (niestety zrozumialam to jak juz bylo za pozno) :( a dlugo ze soba byliscie? ile minelo od rozstania. nie poddawaj sie, walcz o nia. ma prawo miec do ciebie zal za to ze z nia zerwales, ale to jeszcze nic nie znaczy. spotkaj sie z nia, porozmawiaj, przepros..i tak nie masz juz nic do stracenia. powodzenia :) i nie wiem czemu na kazdym topiku znajdzie sie jakis debil ktory pisze rzeczy typu "wez do buzi i wlacz ssanie to ci kutas szybciej stanie" ...ludzie ogarnijcie sie, az tak wam sie nudzi? troche to smutne i zalosne =/

Gość jukieee
a mi sie wydaje ze ja kochal tylko ze nie mogl juz z nia wytrzymac. tez zachowywalam sie jak egoistka- mowilam mu na co ma ochote, robilam wyrzuty o nic etc. dostalam 'za swoje' bo wszystko ma swoje granice...chcial poprostu dac jej do myslenia..i w pewien sposob to rozumiem...

Gość tak to tjest jak sie
proboje manipulowac ludzmi