Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justa2j

wstydliwy problem

Polecane posty

Gość justa2j

Gdy oddaje kal zauwazam ciagnace sie bialko gdy sie podcieram.Boje sie ze cos ze mna nie tak,w dodatku czesto po posilkach musze gnac do ubikacji :/ Myslalam ze moze dlatego zemoje posilki sa nieregularne i byle jakie, bardzo malo jem miesa, wogole malo jem:/moze ktos mial podobny problem?

Gość za mało analnego masz seksu

Gość justa2j
widze ze na ty forum zadnej powaznej odpowiedzi nie uzyskam, jedynie co kpiny!!!

Gość to jest sluz z jelit
a boli cie dupa? jak tak to radze isc do proktologa.

Gość biso
a co za problem pojsc do lekarza?? ja nie jestem w stanie powiedziec co ci jest i pewnie wiekszosc osob tutaj rowniez. wiec dam Ci rade dobra idz do lekarza. Pozdrawiam :-)

Gość ona powaga
polecam forum www.wizaz.pl/forum tam sie na poważnie odpowiada na pytania bo tutaj forum nie na poziomie. ja tez mam taki problem , ten sluz to oznacza ze mam zespoł jelita drazliwego poczytaj na necie i bedziesz wszystko wiedziala.

Gość justa2j
ale mnie nic nie boli jedynie czasami wzdecia mnie mecza i czesto cos mi sie tam przewraca w zoladku ..A co do lekarza kiedys bylam i doktorka mi nic konkretnego nie powiedziala. Mialm jej przyniesc wyniki krwi i moczu a potem jak nic nie wykarza to na badania gastrol.ale sie wystarszylam i nie poszlam . Napislam o tym problemie bo moze ktos mial podobnie narazie che wiedziec co to moze oznaczac.