Gość Dobra Marka Napisano Grudzień 9, 2009 Wszyscy mają mambe, lecz nie ja. Nie należę do drużyny Actimela, nie posiadam 3-letniej gwarancji, ani gwarancji zwrotu kosztów. Nie dodaję skrzydeł, nie znam Goździkowej, ze mną Ci się nie upiecze, nie zapewniam komfortu. Dzięki mnie nie dostaniesz zniżki w Trollu, minuta rozmowy ze mną nie kosztuje 5 gr. Nie wygładzam ani nie redukuję zmarszczek. Mam więcej niż 2 kalorie, nie jestem też owocem Jogobelli. Przed użyciem nie wymagam zapoznania się z ulotką czy skonsultowania się z lekarzem lub farmaceutą. To ja nie mam szans z pragnieniem. Nie trafiam silnie w ból, nie mam pomysłu na obiad, nie posiadam napisu pod nakrętką ani kolorowanki pod etykietą. Nie pochodzę z pierwszego tłoczenia, wciąż nie wiem skąd bierze się Chocapic. Nie wiem też dlaczego Cini Minis jest takie cynamonowe. Nie rozpływam się w dłoni, ani w ustach. Poza tym nie brałam udziału w 'Tańcu z Gwiazdami".. Aha jeszcze jedno... nie znajdziesz mnie w co piątej kinder niespodziance. Ale tak naprawdę to wszystko jest BEZ ZNACZENIA, bo dobrej marki nie trzeba reklamować. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach