Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale po co

znowu to zrobiłam

Polecane posty

Gość ale po co

Obiecałam sobie że już nie wejde na czata i znow to zrobiłam. Zawsze konczy sie to tylko pogorszeniem nastroju. Wyżalilam sie komus a ten ktos wysluchal i zakonczyl rozmowe... i po co to robię, jestem zybt szczera, niepotrzebnie tyle pisze a przede wszystkim niepotrzebnie tam wchodzę. Jestem zła na siebie. Szukam szczęscia tam gdzie go nie znajde. Mam dośc tego życia. Zawsze to samo. Jak zmienic swoje życie? Ciagle mam ochote płakac, codziennie trace 3 godziny na net ale po co ??? Mam mętlik w głowie, tyle problemow ze juz nie wiem ktory to glówny....Nienawidzę Życia!!!!!

Gość ale po co
w dodatku pięką mnie poliki...

Gość Dobra Marka
ile razy bedziesz to pisac

Gość ale po co
a kim Ty jestes Kancie Dupy?

Gość ale po co
Drogi Kancie mam realną koleżanka jednak nie widuje się z nią codzien a czuje potrzebe zeby z kims pogadac...Wolalabym miec chlopaka z ktorym moglabym w kazdej chwili pogadac. To wszystko to bezsens. Czuje sie fatalnie.

Gość ale po co
Pewnie masz racje Kancie, podejrzewam jednak ze wiecej znajomych nie zdobęde więc zotaje mi tylko ta koleżanka. Jednak najbardziej brakuje mi kogos naprawdę bliskiego.

Gość ale po co
Właśnie tego mi brakuje Kancie: nastawienia i otwartości....eh

Gość niemogę
popłakałem się ze śmiechu z tych polików xD

Gość ale po co
Nie przepadam za wódką Kancie

Gość bemoth
Ile masz lat? też mam problemy, rzuciła mnie wczoraj narzeczona z którą chodziłem 11 lat, nie umiem się pozbierać, była całym mym życiem Mieszkałem z nią u jej rodziców teraz boję się wrócić do domu ze względu na ojca, który mnie kiedyś ostrzegł więc nie mam gdzie mieszkać. Mam już 29 lat i całe życie zmarnowane, gdyby nie ona ...

Gość ale po co
bemoth.... współczuje Ci, jestem o kilka lat młodsza od Ciebie, przez ten czas nie probowaliscie kupic wlasnego mieszkania?

Gość bemoth
mieszkanie było planowane, teraz na gwiazdkę na prezent chciałem kupić laptopa już mnie kiedyś tak zostawiła ale pogodziliśmy się po tym jak zabrałem ją do anglii, ogólnie strasznie skomplikowana sprawa jej ojciec kazał JEJ się wynieść z domu na tydzień żeby przemyślała tą sprawę zdradzała mnie przy wszystkich, wracała później z pracy/studiów..

Gość ale po co
skoro Cię zdradzała to powinieneś od niej odejsc i nie ciągnąc tego w nieskonczonosc

Gość bemoth
długo by opisywać sytuację z kilku lat wstecz wczoraj a właściwie już przedwczoraj po prostu wykrzyczała się przy wszystkich że potrzebuje miłości teraz tego nie rozumiem...miłość potrafię okazywać, cokolwiek chciała wszystko jej-kupowałem, gdziekolwiek chciała-jechaliśmy, gdy wspomniała znajoma żartobliwie o dzieciach oburzyła się na nią, zaczeła jakieś bzdury wymyślać... dziewczyna wydawałoby się mądra, po skończonych 3 fakultetach a no co zrobie..

Gość ale po co
bemoth...nie znam jej ale jesli traktuje Cie nie tak jak na to zaslugujesz to powinnienes zerwac tą znajomosc i poszukac sobie kogos bardziej wartosciowego.

Gość ale po co
musze juz konczyc, dobranoc

"Wyżalilam sie komus a ten ktos wysluchal i zakonczyl rozmowe... " najwyrazniej niepotrzebnie wymieniliscie sie fotkami? ;) a tak powazniej... no dobrze czyli szukasz kogos na dluzej, wiesz czat to czat, popiszesz wygadasz sie a po wszystkim robi sie pa pa ...to raczej normalne, a moze powinnaś od razu na wstepie napisac ze szukasz kogos na dluzsza wirtualna znajomosc? ;)

Gość ale po co
Facet wyjątkowy....po pierwsze nie wymieniliśmy się fotkami, a po drugie to mam już dośc internetowych znajomsci...tylko rozczarowac sie mozna nic wiecej.

Gość ale po co
dokadnie to mam dosc dlugich, wirtualnych znajomosci....