Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odnalazlam

odnalazlam

Polecane posty

Gość odnalazlam

odnalazlam moja pierwsza milosc po 13 latach:D jestem bardzo szczsliwa:D:D:D czy ktos potrafil sie cieszyc z czegos tak jak ja teraz:D

Gość gbtrhy
cóż w tym wielkiego? my też potrafimy korzystać z opcji wyszukiwanie na n-k :-O

Gość odnalazlam
dziekuje nie chodzi mi juz nawet oto ze moge cos chciec od niego bo wiadomo kazdy ma rodzine ale sam ten fakt ze mozna miec znow ze soba kontakt on nigdy mi krzywdy nie zrobil i szanuje go bardzo jestem poprostu szczsliwa:D:D:D

Gość odnalazlam
ok tylko ze on nigdy nie mial nk i dotej pory nie ma odnalazlam go przez jego siostre poprostu jestem szczsliwa i chcialam sie tym ze wszystkimi podzielic

Gość gbtrhy
nooo też mi różnica - on ma n-k czy jego siostra....pfffff! jesteś głupia skoro długo nie potrafiłaś go znaleźć.....

Do gbtrhy: Juz tak nie przezywaj... Dziewczyna jest zadowolona, chciala sie tym ze wszystkimi podzielic. To chyba dobrze, ze ktos jest szczesliwy, prawda? No, chyba, ze Cie to boli. Taki narod.

Gość gbtrhy
jakby inteligencja była twoją mocna strona wiedziałabyś co mnie "boli"

Gość gbtrhy
:-) 1.widać, myślenie kiepsko ci wychodzi 2.poza tym pisząc "boli" w nawiasie dałam jednoznacznie wyraz temu, że nie należy tego pojmować w tym przypadku dosłownie, ale...vide pkt. 1

Gość gbtrhy
* chodzi o cudzysłów

"poza tym pisząc "boli" w nawiasie dałam jednoznacznie wyraz temu, że nie należy tego pojmować w tym przypadku dosłownie, ale...vide pkt. 1" Cudzysłów – para znaków interpunkcyjnych o szerokim i różnorodnym zastosowaniu, służąca do oznaczania przenośni, cytatów, nazw własnych itp Rownie dobrze moglbyc to wlasnie cytat. Ale skoro jestes taka pewna, ze to bylo jednoznaczne... Hmm... Moze czas sie douczyc. Cytujac Ciebie: widać, myślenie kiepsko ci wychodzi.

Gość gbtrhy
na przyszłość radzę wnioskować z kontekstu a nie samej definicji ale widzę, ze umiesz posługiwać sie google, to juz coś....

Gość gbtrhy
żegnam i tak jak na twój mizerny poziom intelektualny niezaprzeczalnie długo miałaś możliwość obcowania z taką wybitną personą jak ja

Gość odnalazlam
jeju na chwile wyszlam a tu jakies dzikie sprzeczki:O a ja sie ciesze:)bo fajne jest te uczucie ze mozna po latach znow rozmawiac jak przyjaciele:) a ty sama glupia jestes i dotego pusta kim ty jestes ze mi ublizac, wiec jesli ci sie cos nie podoba to idz gdzie indziej komentowac zal ci dupe sciska wiec zmykaj dziecko spac bo jutro do szkoly

Gość odnalazlam
niezarejestrowana ja nie pisalam tego do ciebie to bylo dotej co tu najbardziej szczeka Kant dupy dziekuje :) no wlasnie to jest takie fajne uczucie ze ludzie po tylu latach wciaz o sobie pamietaja i nadaj milo siebie wspominaja:)

Gość odnalazlam
a to przepraszam:)

Gość gbtrhy
niby czego mam zazdroscić??? że upatrujesz rozrywek w szukaniu starych miłości, które pewnie od dawien dawna mają cię głeboko w poważaniu??? ja w przeciwieństwie do ciebie nie musze się oglądać za siebie, bo mam u boku wspaniałego faceta a przed sobą świetlaną uczuciową przyszłość w dobie internetu i portali typu n-k jesteś po prostu idiotką, skoro trudem było dla ciebie go odnaleźć...