Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milkkka

Dziś wieczorem wpada do mnie nowo poznany równolatek...

Polecane posty

Gość milkkka

... na kawę. Nie chcę,żeby spotkanie opierałoo się na podtekstach.

powiadasz że bez podtekstów ? raczej jak jest spotkanie u ciebie w chacie z ledwo co poznanym kolesiem , to wybacz ale cięzko bedzie ci uniknąć tego typu ukierunkowań myślowych ...

Gość milkkka
Ciężko? Ja ze swojej strony zrobię wszystko,żeby ich nie było. Chyba,że on zacznie. Co wtedy?

Gość milkkka
Ha,ha. Nie,nie mam. Zaprosiłam go do siebie,bo przecież nie powiem,żeby przyszedł do rodziców. Tylko ja taka sama u siebie jestem łakomym kąskiem...

'Tylko ja taka sama u siebie jestem łakomym kąskiem' Bidulka :) Gdybyś naprawdę chciała uniknąć niezręcznej sytuacji to na kawę zaprosiłabyś go w neutralne miejsce a nie do domu.

Gość milkkka
Mogłam. I nawet o tym myślałam. Tylko on jest z innego miasta (co prawda nie odległego,ale innego).

Wygląda na to, że nie masz wyjścia, jak dojdzie do podtekstów, to żeby sobie nie pomyślał, że jesteś jakaś dziwna, to będziesz musiała zrobić mu loda :)

(co prawda nie odległego,ale innego). skoro z innego miasta , to absolutnie nie możesz sie z nim spotkać poza domem :D :P dokładnie tak jak pisze frufru smacznego ;)

'skoro z innego miasta , to absolutnie nie możesz sie z nim spotkać poza domem' Oczywiście. Poza domem spotykamy się tylko z osobami z tego samego miasta :)

Gość zrob mu loda

Gość eh jo
jesli tak szybko o zapraszasz do siebie to chlopak moze pomyslec ze jestes moze i goscinna, ale z drugiej strony ze zapraszasz tak kazdego ... moim zdaniem neutralne miejsce powino wystarczyc, w twojej miejscowosci moze byc, jakas kafejka przytulna czemu nie ? nie znasz chlopaka na tyle dobrze przecie... chyba ze tak jak pisałam... zaparszasz tak kazdego nowopoznanego i u was to standard:)

Gość milkkka
Rany. Ludzie,Wy już piszecie o lodach, "kolacjach ze śniadaniem" itp. Tylko,że on wpadnie na krótko. Bedzie po pracy. Zresztą od razu widać,ze nie jest z "tych". Poprosiłam tylko,co zrobić w przypadku ew.podtekstów,ale chyba nawet by się nie zaczęły.

>>Zresztą od razu widać,ze nie jest z "tych". Ma kutasa? ma jaja? to jest z tych :classic_cool:

Gość eh jo
mimo wszystko nie nalezy za wczesnie faceta zapraszac do siebie , zeby nie pomyslał ze jestes za łatwa ...

Bedzie po pracy. Zresztą od razu widać,ze nie jest z "tych"" to może z Bytomia :D podteksty ? Skoro nie jest z "tych" to czym sie dołujesz ? ;)

A po czym wnosisz? " Pewnie po focie którą jej przesłał na maila ;)

Gość fatamorganna
co sie tu krygujesz przed nami? zapraszasz kolesia i boisz sie podtekstow? To zacznij z nim gadac o szkole, kosciele, polityce, ponarzekaj na reumatyzm babci i kiepskie zarobki a potem zaproponuj obejrzenie wiadomosci, gwarantuje, ze musi sie odechce podtekstow. I bedziesz miala go z glowy prawdopodobnie na dobre.

'gwarantuje, ze musi sie odechce podtekstow. I bedziesz miala go z glowy prawdopodobnie na dobre.' Myślę, że nie o to autorce chodzi :)