Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nefri199

Kto testuje w najbliższych dniach????

Polecane posty

Witam, Może znajdą się tu dziewczyny w podobnej sytuacji jak ja. Od teoretycznego zapłodnienia minęło 7 dni i zastanawiam się kiedy zrobic test. Dziś to napewno jeszcze za wcześnie, ale ja już nie mogę się doczekać tych dwóch kreseczek. Czekające na zrobienie teściku kobitki odezwijcie się!!

mysle ze jest za wczesnie powinnas poczekac do dnia spodziewanej miesiaczki ja tez czekam okres mi sie 3dni spoznia a test negatywny dziwne... czekam do piatku na okres lub 2 kreski

Gość hjtyjtyj
ja mialam testowac dzisiaj, ale tempka mi spadła więc nic z tego :(

Gość EbuEba
a ja zrobilam test wlasnie 7 dni po stosunku, wyszedl negatywny a pozniej jeszcze dostalam okresu;)

Gość eh jo
dostałas okres i co jestes w ciazy czy nie ?

Gość dziewczyny chciałam wam
napisać, że nie się okres spóźnił 3 tyg. W końcu mi go wywołali. W ciąży nie byłam. Testy wychodziły negatywnie. Teraz już wiem, ze nie ma co się zbytnio nastawiać.

ja robiłam 3 testy w dniu spodziewanej misisczki i 2 pokolej w kolejne dwa dni były negatywne ale okresu było brak dopieo 7 dni po terminie okresu wyszła blada krecha jaka byłam szzcesliwa :D

Gratuluję, Ja w pierwszej ciąży też miałam drugą bledziutką dopiero 8 dni po terminie @, niestety tamta ciąża zakończyła się w 20tc. więc teraz tym bardziej nie moge się doczekac II kreseczek

Gość jjoojjjjjjjjjj
no ja mam na dziś termin @ i ganiam od rana do kibelka sprawdzić czy się nie zaczyna i narazie niema - ale pewnie będzie :/