Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaguarka

zazdrosny facet! co robic?!

Polecane posty

Gość Jaguarka

Mam okrutnie zazdrosnego faceta... On caly czas siedzi w domu i nigdzie nie wychodzi... przez to ja tez siedze w kolko bo bez niego nie moge nigdzie wychodzic musze siedziec na gg zeby wiedzial ze jestem w domu... jest panicznie zazdrosny zobaczy ze jakis inny facet sie na mnie patrzy juz do niego sie rzuca. Mam tego dosyc... a niechce go zostawic... :( nawet z zazdrosci jak sie spojze przypadkowo wiadomo czasem sie spojzy jak nie na kobiete to na faceta to potrafi wyzwac mnie od szmat i drze sie na h*j sie na niego patrze... to mnie przerasta... Rozumiem jakby nie pozwalal mi tylko chodzic pic z kolezankami i do clubow to ok nie dziwie sie. ale ja na glupia kawee nie moge pojsc z kolezanka bo on mowi ze wszyscy w CH bd mnie bzykac oczami. To jest lekka przesada... Caly czas mam nadziej ze to sie zmieni... ;(

Gość gitarra
po pierwsze- wyłącz gg

Gość buaha
nie zmieni sie moj sie nie zmienia i pewnie twoj tez tego nie zrobi

wiecie co jest najgorsze? ze kazdy mi to mowi ale ja jestem dalej glupia i naiwna. kiedys chcialam go zostawic. Poszlam zrobic sobie tatulaz a ze pierwszy raz robilam cos takiego wypilam sobie pare piwek zeby mniej czuc bol. On do mnie pisal i dzwonil a tak naprawde nie odzywalam sie do niego przez glupie 3 dni... Tylko sie nie odzywalam. no i dzwonil i blagal zebysmy sie spotkali ... no to chociaz raz moglam nim zawladnac i kazalam mu pojechac na miasto do mnie ( bo do mnie do domu nigdy nie przyjezdza twierdzac ze mu sie niechce) pogodzilismy sie i bylo ok... ale znowu zaczal sie wywyzszac wyzywa mnie przy matce jak cos zle zrobie i wogole... :( ja caly czas siedze w domu i placze nie moge wyjsc. :( wczoraj zostawilam tel w domu z pospiechu i podazylam do sql a ten juz ze z nami koniec itp. :( Wczoraj rozmawialam z nim on mowi ze po nowym roku bedzie jjuz dobrze. jak myslicie wierzyc mu ? :(((

wiecie co jest najgorsze? ze kazdy mi to mowi ale ja jestem dalej glupia i naiwna. kiedys chcialam go zostawic. Poszlam zrobic sobie tatulaz a ze pierwszy raz robilam cos takiego wypilam sobie pare piwek zeby mniej czuc bol. On do mnie pisal i dzwonil a tak naprawde nie odzywalam sie do niego przez glupie 3 dni... Tylko sie nie odzywalam. no i dzwonil i blagal zebysmy sie spotkali ... no to chociaz raz moglam nim zawladnac i kazalam mu pojechac na miasto do mnie ( bo do mnie do domu nigdy nie przyjezdza twierdzac ze mu sie niechce) pogodzilismy sie i bylo ok... ale znowu zaczal sie wywyzszac wyzywa mnie przy matce jak cos zle zrobie i wogole... :( ja caly czas siedze w domu i placze nie moge wyjsc. :( wczoraj zostawilam tel w domu z pospiechu i podazylam do sql a ten juz ze z nami koniec itp. :( Wczoraj rozmawialam z nim on mowi ze po nowym roku bedzie jjuz dobrze. jak myslicie wierzyc mu ? :(((

Gość buaha
nie przyjezdza do ciebie do domu, bo mu sie NIE CHCE!?!?!?!

A jak Ty jeździsz do Niego to nie przeszkadza mu ze duzo czasu spędzasz sama w miejscach publicznych. A nuz ktos na Ciebie spojrzy albo nie daj Boże ty sie tego dopuścisz.

Gość buaha
myslalam, ze ja mam przesrane, ale widze, ze niektorzy jednak maja gorzej :-o

aLE JAKBYM CHCIALA GO NP. ZDRADZIC TO I TAK BYM TO ZROBILA WIEC NIEWIEM DLACZEGO NIE POZWALA MI NIGDZIE LAZIC Z PRZYJACIOLKA ;/

Gość buaha
ja tez gdybym chciala go zdradzic to moglabym to robic co drugi dzien nie wychodzac z domu i nawet nie mialby o tym zielonego pojecia. a z kolezanka na kawe na miescie nie mam szans no chyba, ze z SIOSTRA na zakupy, ale to tez ostatnio krecil nosem

Gość buaha
chorobliwa zazdrosc sie leczy

Moja kumpela chce poznac mojego faceta kolesia ... no i chcielismy sie ustawic w 4 bo ona niechce z nim sam na sam . moj oczywiscie niechcial bo dostal ps3 i siedzi i gra w kolko... no to ja powiedzialam ze pujde z nimi przeciesz nic bym nie zrobila z jego kolesiem bo logiczne ze moglby mu powiedziec ale z reszta po co mam robic z siebie dziwke jak mam faceta ktory mi wystarcza. chcialam isc usiasc pogadac itpo... a ten ze nie bede sama bez niego po miescie lazila: |

Niedługo Cię przywiąże na sznurku.. :O Zostaw debila i nie bądź głupia.. a jak sama na to pozwalasz to się nie żal. Bo nikt go za Ciebie nie zostawi. Chcesz całe życie być z takim psychopatą to bądź.. Ale później nie biadol nikomu,bo sama sobie wybierasz taką drogę życia

wg ciebie to psychopata? Nie no przesada a najlepsze jest to ze on nigdzie ze mna sie nie ruszy ... a jak juz gdzies pujdziemy to z wielka laska i jak zwykle musze jeszcze jakos zaplacic za to ... np. posprzatac mu itp!! ;/

Pretensje to powinnaś mieć głównie do siebie, skoro jesteś na tyle durna żeby mu pozwalać na takie traktowanie.

przez caly rok bylismy 2 rzy w kinie i 3 razy na baletach z czego 1 raz cala noc bo biadolil za kazdym razem ze chce do domu... :| jestem mloda dziewczyna i juz niewiem czy to sie zmieni czy nie .. :|

Gość buaha
nie zmieni sie myslisz, ze co? olsnienia dostanie jakiegos?

Caly czas mam nadziej ze to sie zmieni... ;( " po ślubie się zmieni :P:P:P

potem moze byc tylko gorzej....zacznie sie bicie i ponozanie. KAZDY JEST WOLNYM CZŁOWIEKIEM I NIKT NIE MA PRAWA TEGO OGRANICZAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak mozecie pozwalac na takie traktowanie?????????????????? zadna miłosc nie jest tego warta....bo to nie miłosc:(

ja nie bede wymieniala co on jeszcze wyprawia... ale boje sie tego co bedzie :( i nie potrafie zrozumiec dlaczego jestem taka glupia i naiwna!! i wierze w to ze bd lepiej!! :|

Gość nananananana
jak to czytam to mi slabo. mialam tak przez 3 lata! teraz mam cudownego faceta i jak chce isc z kolezankami na piwo to ide, jak chce isc z kolegami na piwo to ide. jak mozecie pozwalac im na taka manipulacje.

i nie potrafie zrozumiec dlaczego jestem taka glupia i naiwna!!" my tez nie wiemy :D Pewnie jestes brzydka i boisz sie samotności skoro tkwisz w tak beznadziejnym zwiazku ;)