Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaguarka

zazdrosny facet! co robic?!

Polecane posty

jaguarka przestan dawac dupy to mu zazdrosc minie

a co wyglad ma do tego? nie jestem ruda i piegowata zeby kazdy sie mna brzydzil... mam wielu wielbicieli ktorzy sa naprrawde fajni a ja sie z nim mecze!! i ciezko mi jest go zostawic :(

o to chodzi ze wlasciwie to z nikim nie uprawialam seksu... on byl moim pierwszym i ostatniom jak narazie... nie jestem dziewczynka typu clubowe blondi... nie ide do clubu i nie daje dupy. nigdy nie bylam bez niego na baletach ...

Gość buaha
tobie jest jego szkoda, ale jemu ciebie nie beznadzieja

Gość widocznie autorka jest
wyznawczyną zasady: "nie wazne czy by pił, czy by bił byle tylko był":classic_cool:

MASAKRA... JUZ NIEWIEM CO MYSLEC... CZY WSZYSCY FACECI SA TACY? NIE CHODZI MI O TO ZEBY PUSZCZAL MNIE CHLAC Z KOLEZANKAMI ITP. CHODZI MI O TO ABY MIEC ROZRYWKOWEGO FACETA I ZEBY WSZEDZIE Z NIM SIE DOBRZE BAWIC A NIE SIEDZIEC W DOMU PRZED TV.

Gość albo to prowokacja
albo facet zrobił autorce totalne pranie mózgu

DOKLADNIE PRANIE MOZGU. GDY GO NIE ZNALAM MIALAM STALOWE NERWY NICZEGO SIE NIE BALAM... A TERAZ WSZYSTKIEGO SIE BOJE I MIEWAM TAKIE TOTALNE ZALAMANIE... ;( CZASEM MAM OCHOTE UMRZEC BO PRZERASTA MNIE TO WSZYSTKO :(

Gość a co to znaczy
"zeby puszał cie chlać"? jestes psem, ktorego pan jak ma dobry humor moze spuscic ze smyczy czy jak? uwazasz, że to normalne gdy facet decyduje co masz robic, gdzie masz chodzic itp?:O

Gość sama sobie z tym jak widac
nie poradzisz, tylko psycholog moze pomoc i wsparcie rodziny i znajomych! ty juz jestes calkowicie uzalezniona od niego

Mialam kiedys takich sasiadów (kobieta to znajoma mojej matki) Jak mąz sie na Nią wkurzyl to chowal Jej wszystkie butu i koniec z wychodzeniem z domu. Do nazs to przychodziła w kapciach bo miała kawałek ale nigdzie wiecej nie chodziła. To pewnie twoja świetlana przyszłość

No tylko ze ja nie omge nigdzie sama wychodzic ... ale kit ze jak jade do niego przez cale centrum moge walnac scieme i isc go zdradzic!! jak mowi przyslowie powiem ze ide do piwnicy po ziemniaki i tak go zdradze to ja niewiem jaki problem ma w tym... :| wszedzie bym mogla go zdradzic ale niechce io niemam ochoty ... :| Ja niewiem nawet co mnie przy nim tak 3ma... na poczatku byl;o super chodzilismy wszedzie itp. boje sie nawet miec nowego partnera... bo powiedzial ze jakbym zostawila go i miala nowego to by mu naj*bal

Gość buaha
dobrze, ze miala drzwi otwarte kolezakne mojej mamy maz zamykal na klucz i wychodzil do pracy

Gość buaha
głupota

a co mnie moze przy nim 3mac jak myslicie?" 1/Złota karta Visa Electron 2/Ford Puma który ci użycza 3/ Twoja naiwność 4/Twoja głupota wybierz sobie prawidłowa odpowiedz ;)

Gość naaataliaa
Aleś głupia dziewczyno. Przesrane życie będziesz miała z takim charakterem. Wszyscy będą wiecznie Tobą pomiatali:/

co mam zrobic aby go zostawic zeby nie bylo przy tym bolu i placzu... i co mam robic zeby nie myslec o nim... ? :(

Gość buaha
bedzie bolalo bedziesz plakala bedziesz o nim myslec po jakims czasie ci przejdzie

Gość grrrrr
powiedzcie mi że to prowo, proszę proszę, proszę bo jak nie to zwątpię w inteligencję kobiet a bardzo bym tego nie chciała.

Gość buaha
to prowo na bank :D mi tez nie chce sie w to wierzyc :D

Gość buaha
prowokacja wymyslials sobie te cala historie i teraz sie z nas smiejesz