Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eh jo

kto miał okres i nie wiedzial, ze jest w ciąży?

Polecane posty

Gość eh jo

hej sa jakies kobitki ktore bedac w ciazy miały okres ? do ktorego miesiaca jesli juz on sie utrzymywal?

Gość śpiew ptaków
Żona mojego kolegi dowiedziała się, że jest w ciąży dopiero w 2 miesiącu, więc zakładam, że miała wcześniej okres. Ale szczegółów nie znam. Mi się zatrzymał od razu.

Gość eh jo
własnie mnie te szczegoly interesuja ...

Gość moja mama miała
krwawienia do 5 m-ca. w piątym miesiącu dostała krwotoku i wylądowała w szpitalu. lekarz oznajmił że jest w ciąży, ale że straci to dziecko. mój brat ma dzisiaj prawie 20 lat. coprawda urodził się jako wcześniak, przeleżał trochę w inkubatorze i ma problemy ze wzrokiem, ale pozatym jest OK.

Gość eh jo
te krwawienia byly tak intensywne jak normalny okres? czy moze własnie bardziej .. i dłuzsze...

Gość hejka ja
mialam jeden okes jak juz bylam w ciazy,zaszlam we wrzesniu a w pazdzierniku dostalam okres, byl co prawda nieco krotszy bo trwal 4dni a zawsze mialam 6dni,ale co do obfitosci to byl taki sam nawet nie pomyslalam ze jestem w ciazy dopiero w listopadzie okres nie przyszedl i zrobilam test wyszly 2krechy potem poszlam do gina i bylam w 9tyg

Gość do hejka ja
Nawet mnie nie strasz... ja w listopadzie miałam właśnie krótszy okres niz zwykle - tylko 3 dni i troche sie dziwiłam, ale mialam akurat wizyte u gina i powiedzial, ze jak nie jestem pewna to mam zrobic test - jezeli by ciaza wchodzila w gre to bylo to ok 14 dni najmniej od ewent. zapłodnienia - zrobilam test i wyszedł negatywny. Nie sadzilam wczesniej, ze to rzeczywiscie mozliwe. Powinnam powtorzyc test ? Czy czekac na okres w grudniu? Dodam, ze wtedy jak mialam ostatni okres bralam leki bo bylam przeziebiona, co prawda nie antybiotyk, ale jeden lek co zalecil lekarz chyba jest mocny bo ma duzo ewent. skutkow ubocznych i duzo przeciwwskazań w polaczeniu z innymi lekami.

Gość do hejka ja
Chciałam jeszcze dodać..czy tak łatwo zajść w ciążę? Niektórym udaje sie to za 1 razem a inni maja z tym problem..Jezeli mozna by zajsc w ciaze jedynie dzieki płynowi przed wytryskiem to kazdy z nas musialby miec nie wiem ile dzieci. W moim przyp. nie bylo wytrysku wewnatrz.

Gość eh jo
do hejka ja ... nie jest wcale tak łatwo zajsc w ciaze, a tym bardziej jesli nie miałas wytrysku wewnatrz... ja juz probuje 3 miesiace,kochamy sie dokonca i nic ... wczesniej pzrez 1,5 roku stosunek przerywany i rowniez nie wpadłam ...

Gość eh jo
do hejkaja ... wcale nie tak łatwo zajsc w ciaze, ja probuje 3 miesiace, kochamy sie do konca przez 1,5 roku stosunek przerywany i tez nic :)

Gość eh jo
ostatnio tylko zauwazylam ze moje cykle sie dziwnie rozregulowały ...trwaja tylko 25 dni ,a ostatni okres 6 dni i 3 dni plamienia brunatne .. co wydawało mi sie podejrzliwe ? załozylam ten watek by sprawdzic czy sa takie przypadki,moze tez jestem teraz w ciazy a nawet o tym nie wiem?

Gość do hejka ja
Dziękuję eh jo za odpowiedź :) uspokoiłaś mnie trochę.. My właśnie stosujemy przerywany a w niebezpiecznych dniach prezerwatywy. Nie współżyję długo bo 1,5 roku, ale też trochę mi się zmieniły cykle, miałam zwykle co 30 dni i raczej miałam później niż wcześniej, ostatnio natomiast dostaję szybciej @ a teraz ten ostatni okres taki krótki...

Ja właśnie teraz jestem w 9 tyg.ciąży. Dowiedziałam się dopiero niedawno gdyż miałam okres. Taki obfity przez dni a potem plamienia. Po 11 dniach tych plamien nie wytrzymałam i poszłam do gina a on mi na to że to wczesna ciąża no i do szpitala. Ale już wyszłam i jak na razie jest ok. Tylko mnie mdli :))

Gość ewelinkaninka
ja mialam w pierwszym miesiacu krwawienie wygladalo jak normalny okres gdy nie dostalam nastepnego poszlam do lekarza okazalo sie ze to juz 11tydzien ciazy :) Pozdrawiam Ewelina.

Gość Verdis
ja też miałam w listopadzie okres który był tydzień przed terminem :/ w dodatku bez bólu piersi, brzucha, skrzepów itd , dziewczyny na forum mówiły że to może być tzw fałszywa miesiączka, miałam zrobić test ale postanowiłam poczekać teraz do terminu okresu jak przyjdzie, to znaczy, że wszystko ok, jak nie przyjdzie to zrobie wtedy test