Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i juz .....

papieros elektroniczny

Polecane posty

Gość i juz .....

Parę razy rzucałam palenie ,ostatnio trafiłam na pokaz tego papierosa ,czy ktos go kupił? jezeli tak niech się podzieli wrazeniami

Gość gergtfhtrhgnhytjntyj
mam go od roku jakoś i bawiłam sie nim przez pierwszy miesiąc, może trochę dłużej...potem mi się znudził... normalnego papieroska nie zastapi, a sam szybko sie psuje i wkurwia

Gość elektro
moj maz kupil to..Ustniki trzeba wymieniac bardzo czesto a nie sa wcale takie tanie a poza tym trzeba sie odzwyczaic rowniez od nawyku trzymania papierosa w reku. Papieros elektroniczny nie pomaga w zadnym stopniu

Gość gergtfhtrhgnhytjntyj
ja nie wymieniałąm ustników hehehe

Gość i juz......
no to w takim razie nic nie zastąpi prawdziwego dymka ,ladaco masz chojnego szefa taki papierosek to koszt 290 zł

i tak zaraz go już nie będzie bo ministerstwo zdrowia ma projekt przerzucenia go do sprzętu medycznego jako aparat do podawania nikotyny ministerstwo finansów pewnie też ma coś do powiedzenia i przepchnięcia szybciej projektu bo tracą na akcyzie na fajki :classic_cool:

Nie lepiej zalegalizować herę, amfę i inne antydepresanty a potem wprowadzić na nie akcyzę. Zdobędę wasze głosy startując w wyborach z takimi hasłami ? :classic_cool:

Gość fghrhty
"teka wiceministra" ??? łojojojjo a co to takiego??? heheheheeh