Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Królowa Bonaaa

Chciwy chłopak, co robić?

Polecane posty

Gość Królowa Bonaaa

mój były chlopak dostał z pracy bony na za zakupy w pewnym supermarkecie. Ostatnio jak się z nim widziałam to poprosiłam go czy nie dałby mi przed świętami jednego bona, a on odmówil:( zrobiło mi się przykro, bo ja bym mu w potrzebie nie odmówiła i chociażby ze wzgledu na przeszłość uważem ze jednego bona mógłby mi podarować... a wy co o jego zachowaniu myślicie?

Gość to ty jesteś jakaś nienormalna
materialistka

Gość łeh łeh łeh
królowa bona :)

a wy co o jego zachowaniu myślicie? Ja mogę słówko ale o twoim :) które notabene było beznadziejne :) co to znaczy podaruj mi bona ? :D

Gość eh jo
żeś miała tupet...byłego prosic o bona ...czyli jak o kase ;p i jeszcze pewnie to z twojej winy sie rozstaliscie ...;p

Gość Królowa Bonaaa
a ja mu kupiłam ostatnio czekolade, na piwo go zabrałam a on żałuje mi bona? I kto tu jest materialistą no ludzie nie bądźcie śmieszni. Dostał troche tych bonów to co ubyłoby mu?

Gość eh jo
zreszta co to ciebie interesuje ze on dostał bony ? on ma swoje zycie i nic dawac ci nie musi ;p czujesz sie wielce tym urazona ? szukasz sponsora ?

Gość eh jo
jakby dal ci ze szczerego serca to inna sprawa ;p a ty go o to prosisz;p wstyd wstyd ;d

Gość Królowa Bonaaa
ja się nie proszę tylko zasugerowałam by mi podarował na święta jako prezent. Głupia sknera

Gość 89uwhgioidjh
autorka ma zupelna racje, powinien podarowac w prezencie na swieta tego bona :o btw czy na kafe jest cos jeszcze naprawde :o

Gość Królowa Bonaaa
pewnie na moim miejscu tez byście sie tak zachowali tylko tutaj udajecie świętych. Zamiast się mądrzyć popdpowiedzcie lepiej jak tego bona od niego wyciagnąć? Może jakimś podstępem?

Gość eh jo
hahahhaha bedziesz sie szczypac, ukradnij ;p powiedzmu ze ci sie naleza za to ze mu sie dawałas ;p hahaha

Gość naaataliaa
Głupia prowokacja

Gość Królowa Bonaaa
bon jest raptem na 50zł wiec nic by mu sie nie stało jakby mi go dal. Przynajmniej zrobiłabym rodzicom prezent na święta i zakuy zywnosciowe przywiozła

Podstępnie zrób mu lodzika. Oczywiście z podstępnym połykiem :classic_cool: A potem podstępnie daj się wydupczyć. A jak będzie spał podstępnie podbierz mu bona.

Gość gość
Pooj***** cię?

Gość gość
Skoro to były, to nie musi Ci niczego dawać i nie ma w tym nic dziwnego ani złego.

Gość gosciowa
Ja bym drążyła do skutku. W końcu jest równouprawnienie nie? To czemu tylko on ma dostać tego bona? Pogadaj z nim jeszcze raz, powiedz mu, że jak się tak będzie zachowywał to nigdy sobie nie znajdzie nowej dziewczyny!

Gość gosciowa
a Panna Migotka niech nie udaje, ze sie poznala na zarcie, bo refleks ma troche spozniony, pierwsza polknela haczyk, hahah!