Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamka poranna

jak wam idzie na studiach w tym semestrze?

Polecane posty

Gość zalamka poranna

u mnie porażka.. na wykłady nie chodzę, na ćwiczenia czasem, koła się zaczeły a ja nic nie umiem.. niecierpie tych studiow. co ja tu robie? :/

Gość ladaco nie kłam

Gość siachhh
mi sie tez nic nie chce.... inni przezywaja, a ja do tego podchodze co bedzie to bedzie... ale moze to dlatego ze mam juz mgr po panstwowej uczelni w krk a to uczelnia prywatna i robie papier zeby miec?

Gość odpowiadam juzzzz
Ja mam jeden przedmiot zaliczony na 5, a z resztą pewnie nie pójdzie już tak dobrze. Poza tym kilka dni temu miałam kartkówkę z niemieckiego i pewnie ją oblałam. Zadaj to pytanie po sesji.

Gość zalamka poranna
:( ehhh ja wczoraj oblalam koło, w piatek pewnie tez obleje..

Gość odpowiadam juzzzz
Dla mnie najgorsze jest to, że wybrałam sobie specjalizację z rachunkowości, a ten przedmiot jest dość skomplikowany, dużo rzeczy jeszcze nie kumam...

Gość siachhh
to sie wez do nauki i pchnij,a jesli faktycznie sie meczysz to olej system po co sie katowac! marudzisz jak stara baba! po co poszlas na studia zeby sie wyszalec? a co teraz jest sesja i sa schody? albo masz kryzys pierwszego roku (jesli jestes na pierwszym roku) albo moze to chwilowe przez ta pogode? ale naprawde nie mecz sie bo to nie ma sensu

ja dopiero w 2010 zacznę życie studenckie;) będzie dobrze trzymam kciuki za was;*

Gość zalamka poranna
To już 3. rok męczarni. Co sesje jest to samo.. a nie rzucę tego, za pozno juz. mogłam wcześniej, ale nie zrobilam tego. Nie chciałam wyjsc na niekonsekwentna, jak sie cos zaczyna trzeba skonczyc.. Błędem bylo wybranie kierunku

Gość odpowiadam juzzzz
zalamka poranna, a co studiujesz?

Gość siachh
no to dwie sesje i bedzie po sprawie, teraz faktycznie klamka zapaddla pchnij i bedziesz miec z glowy a na nastepny raz pomysl o czyms co cie interesuje

Gość odpowiadam juzzzz
Swoją drogą kiedyś studiowałam inny kierunek (przerwałam go, ale nie o tym...) i miałam tam koleżankę, która na każdym kolokwium potrafiła oddawać zupełnie puste kartki, bo liczyła, że zawsze uda jej się ściągnąć. Uczyła się dopiero na poprawki. Ja bym tak nie mogła.

Gość zalamka poranna
informatyke i ekonometrie... Chyba faktycznie na magisterke pojde na cos innego, jeśli się da :|

Gość odpowiadam juzzzz
Zalamka, ja się wahałam, czy iść na fin i rach (tam gdzie jestem) czy na Twoj kierunek, ale pomyslalam sobie o dyskryminacji kobiet-informatykow i dalam sobie spokoj.

Gość zalamka poranna
:(

Gość odpowiadam juzzzz
N oale na pewno cos znajdziesz. CHocby w urzedach.

Gość zalamka poranna
Heh, u mnie pare lasek wymiata, naprawde dobre programistki ja sie na tym kompletnie nie znam :D Boże, te studia to porażka, z informy niewiele kumam, z matmy jakoś poszlo, ale jestem bardziej humanistką... No ale co, mialam isc na studia humanistyczne? :| Chcialam myslec przyszlosciowo no i mam.

mi nawet niezle chociaz mam w chooooj roboty na zaliczenia.. do konca stycznia musze napisac wstep i czesc teoretyczna pracy lic. Musze napisac prace na zal;iczenie z jednego przedmiotu - 10 stron, mam 5 roznic programowych do konca semestru (pewnie i tak bede pisac do dziekana o przedluzenie bo sie nie wyrobie ze wszystkimi) i jeszcze musze zalatwic na lewo praktyki bo nie mam czasu siedziec w szkole przez miesiac... masakra.. Za to nie mam egzaminow w tej sesji :)

Gość zalamka poranna
Ej wlasnie, jeszcze praca licencjacka, yyyh

Gość a ja wolę chodzić na
wykłady, bo potem już prawie nie muszę się uczyć w domu. I już dawno postanowiłam sobie, że będę się uczyć na bieżąco - może "uczyć się" to dużo powiedziane, ale przynajmniej zawsze coś sobie poczytam z notatek - i w większości to już zostaje w głowie. :-)

Gość odpowiadam juzzzz
Tez musze prace na zaliczenie napisac 10 stron, mają byc odwolania do tekstow z innych ksiazek. Pierwszy raz taka prace bede pisala. Poza tym referat wyglosic przy calej grupie.

aaajj jestem hmmm w czarnej dupie... dziś koło z łaciny, w piątek z chemii (zaliczające rok), we wtorek z biologii (mega ważne, bo poprzednie 90% ludzi oblało, więc jesli to nam dobrze pojdzie to odpuszczą poprawę tamtego). a w między czasie wejsciówki 2 azy w tygodniu z anatomii. yeahhhh...

Gość ja też kuje anatomię
Na szczęście nie na medycynie tylko fizjoterapii - i wcale a wcale ci nie zazdroszczę! :-) Już wariuję od nadmiaru kości i mięśni w człowieku! :-D

Gość odpowiadam juzzzz
do ja tez kuje anatomie polam sobie troche kosci, a bedziesz miala mniej do nauki :D

Gość ja też kuje anatomię
Bardzo dowcipne! :-P Ale jak złamię jedną na pół - to będą dwie!

Gość odpowiadam juzzzz
spadlam na psy :( aaaa... jeden przedmiot mialam zaliczony na 5, ale chcialam poprawiv czastkowa ocene zeby nie musiec pisac zadan na egzaminie, bylam pewna ze to bez konsekwencji a tu sie okazalo ze nie... :o a tą 5 to ja juz mam w indeksie :d bedzie inna ocena w protokole inna w indeksie haha

Gość odpowiadam juzzzz
oblalam niemiecki rachune statystyke wszystko trzeba bedzie poprawic angielski ostattnio zaliczylam na 3 i bylam very happy (zreszzta najlepsza ocena to byla 3,5:D) i moze finanse mam juz zaliczone

Gość odpowiadam juzzzz
a ile macie egzaminow w tej sesji? ja az 6!

Gość jak zwykle
nic dodac nic ujac