Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znow jestem glodna

wyjadaja mi jedzenie

Polecane posty

Gość znow jestem glodna

I tak wciaz. No moze nie co dzienie ale bardzo czesto. Moja wina, ze moje sniadanko i drugie sniadanko jest smaczniejsze. Wciaz w pracy przychodza kolezanki do mnie do pokoju i zwykle w czasie jak wlasnie wciagam cos i sie czestuja. Mi potem nic nie zostaje. Wiec jak jem sniadanie i przyleza to zezra mi tez to co mam na pozniej. I chodze do 16 glodna. Wkurza mnie to. Nawet glupie jablko wszyscy chca zaraz dzielic, jak zauwaza ze mam :( Jablkiem 5 osob sie nie naje ale jedna tak... Wlasnie siedze glodna i wsciekam sie. Wiadomo: glodny Polak to zly Polak ;)

Gość i juz......
tez im wyjadaj,moze ie czegos naucza

Gość poćwicz asertywność
i powiedz, że masz od teraz taką zasadę, ze nie częstujesz śniadnaiem, bo późneij jesteś głodna chyba że one też coś rpzyniosą dla Ciebie :0 powiedz to po prostu

Gość znow jestem glodna
no ale one tez niby czestuja. Ale ja nie lubie tego co one jedza i nie mam na to ochoty. Poza tym zwykle nie wtedy jak juz same mi wyjedza i glodna jestem tylko jak akurat zjadlam swoje. No trudno mi to okreslic. Ale lubie jesc to co sama chce i kiedy chce, a nie to co mi przyniosa i kiedy przyniosa. Ogolnie dziwi mnie taki zwyczaj dzielenia sie kuzwa wszystkim. No ja wiem, ze Jezus sie dzielil. Ale to byla sytuacja kryzysowa :classic_cool: Czy to nie kretynizm dzielic sie bulka z bitkiem? Wiem, ze pyszne i ladnie pachnie ale kurka to kanapka jest, a nie wafelki w paczce, czy paluszki, ze kazdy moze swoj kawalek w palce wziac. A u mnie same takie maniaczki dzielenia sie 😭

Gość znow jestem glodna
poza tym czego jak czego ale jedzenia to nie wypada komus odmowic :( Juz nie raz mowilam nie. Ale jak mnie ktos o gryza prosi to nie potrafie. Malo higieniczne w ogole :O Dlatego kroje ta cholerna bulke

Gość znow jestem glodna
dojdzie do tego, ze na czas sniadania pojde zamknac sie na chwile w kiblu... mimo, ze poki co budzi to moje obrzydzenie :O ale przynajmniej nie bede wciaz glodna 😭

Gość znow jestem glodna
ja oddawalam, nie raz oddawalam. Ale to az tak czesto sie nie zdarzalo jak teraz w pracy. W dodatku dla nich to jakas oczywistosc. Nie wiem, moze taka tutejsza tradycja :classic_cool:

Gość znow jestem glodna
ladaco---> Znajac moje szczescie jak tak zmarnuje kanapke to wtedy akurat nie przyjda :D Poza tym jakos tak nie potrafie zniszczyc jedzenia. Zreszta w ogole czegokolwiek - nawet na zlosc innym. Bez kuitu, wyjde na chwile na dwor chyba zeby zjesc kanapke jak to bedzie wciaz sie powtarzalo :classic_cool:

Gość znow jestem glodna
ja tez nie daje ani gryza ani pic z butelki ;) Dlatego kroje ta bulke. Przyjda we dwie. Jedna chce gryza to wypada odkroic 2 gryzy :O zebractwem mi to zalatuje jak nic... ale nie umiem jedzenia odmowic innym :/

Gość otóż właśnie wypada odmówić
co innego gdyby to była sytuacja awaryjna, ktoś zapomniał np sniadania, do sklepu 2 km np powiedz, np, ze lekarz kazał ci ise dobrze odżywiać, bo jak jesteś głodna to masz zawroty głowy i od dziś nie dzielisz się kanapkami a jak ci tak głupio, to kup paczkę jakichś ciasteczke i wystawiaj po kilka na talerzyku

Gość znow jestem glodna
ale by smecili i narzekali... Nawet jak mam kanapke z kotletem to jecza, ze sie nie postaralam i ze oni przyszli na bitka :classic_cool: Albo jak salatki sobie czasami w sloiczku oprzyniose - to to wszystko wyzra. Chyba wyczuwaja to, bo jak biore kanapke z serem to nikt nie przychodzi... to bym sie ciasteczkami napewno nie wylgala :P nawet takimi doprawionymi :classic_cool:

Gość łatwo Wam mówić żadna filozofi
ponadgryzaj wszystko i powiedz, ze chyba Cie swinska grypa bierze:P

Gość znow jestem glodna
i chyba tak zrobie ladaco :D Ale od kiedy pamietam to nigdy nie jadlam w domu, chyba ze pozniej wstaje. Z domu wychodze o 6:30. Nie jestem glodna tak rano. Bede musiala wstawac z pol godziny wczesniej, zeby zdazyc zglodniec :P I nie wyobrazam sobie byc o pustym zoladku 11 godzin :classic_cool: ale trezba bedzie sie przyzwyczaic, zeby odzwyczaic glodomory od wyjadania moich kanapek 😭

Gość do wyjadaja mi jedzenie
jak oni smetola że masz niedobre kanapki to noś tylko z serem=) Albo zanim dasz to pytaj ich z czym mająi jak nie odpowiada to się krzyw i mo eee, to sie nie dziele, bo bede głodna,.Smętol im tak samo i nie bierz od nich bo niedobre, a swojego niedawaj,niech sobie takie zrobia, a co=)

Gość znow jestem glodna
no wiem, wiem ;) Teoretyxcznie to jest proste do rozwiazania. Nawet nie zauwazylam kiedy tak sie przyzwyczaili :O Po prostu dzis wpadly rano, wyzarly, siedze glodna juz od 3 godzin, odliczam godziny do wyjscia i nie jestem w stanie skupic sie na pracy, bo mnie ssie. Stad topik, przynajmniej na chwile zapomnialam o moim biednym zoladku 😭 Musze os z tym zrobic wiem...