Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kurusiowa

POMOCY!!!

Polecane posty

Robilam wczoraj test wyszedl negatywny mam nie regulane miesiaczki ostatnio 2 dni mi sie spoznila teraz juz 9 dni jak nie mam mam bolace piersi poce sie w nocy i mialam do nie dawna sluz smierdzacy na majtkach czy to oznaka miesiaczki czy ciazy???czy tak przed miesiaczka tez jest???

Gość fdfsvgs
jestem w ciazy ale nic mi nie smierdzi:D jak masz nieregularne cykle to skad wiesz kiedy ci sie spoznia? moze ten cykl tez sie przesunal? a moze masz jakas infekcje? idz do lekarza

Bylam nawet 2 miechy temu mowilam mu ze mam nie regularne a on nic ze nie mam nadzerki w ciazy nie jestem nie mam sie czego bac i to wszystko!a powiedz mi masz bolace piersi?i pocisz sie/?sluz jaki masz?nie wiem wlasnie kiedy ale odliczam 28 zawsze i teraz juz spoznia sie 9 dni a mam bole na dole brzucha jak na miesiaczke test negatywny

Gość fdfsvgs
no to jak test negatywny to nie ma ciazy. A ten gin to jakis dziwny jest...powinien ci zbadac hormony, sprawdzic czy wszystko ok z jajnikmi. Moze bola cie piersi i jajniki na owulke....moze ci sie przesunela...ja tak mialam teraz:D tylko ze ja jestem w ciazy wiec okresu nie dostalam a jesli chodzi o sluz to jest normalny......on nie pachnie:) a jak pachnie brzydko to mozliwe ze masz jakas infekcje....wiesz mozesz poczekac jeszcze tydzien zrobic test jak wyjdzie negatywny to idz do gina ale innego, bo ten jakis podejrzany mi jest...jak ja mialam problemy z miesiaczka to dostawalam luteine na wywolanie. Hormony powinnas zbadac. A tak zapytam ,ty chcesz byc w ciazy czy nie ?:)

NIE NIE TERAZ NIE WCHODZI W GRE I SIE BOJE WLASNIE ale test robilam negatywny mialam wlasnie uplawy ale smierdzace i jeszcze teraz nie leci nic ale majtki smierdza wachalam :(boje sie nie ma niestety innego ginekologa u nas a powiedz jagbym powiedziala ze jestem w ciazy test na niby pozytywny przyjmie mnie co odrazu???no powinien zrobic bo zawsze mi sie spuznia a ja martwie sie i powiem mu zeby zobaczyl dbada mnie i powiem zeby na hormony zobaczyl a jak powiedzialm ze moj mezczyzna jest wiecej za granica nie chce wlasnie mi antykoncepcji przepisac!:(a kochamy sie z gumka nie wiem co robic

Gość fdfsvgs
na bank cie nie przyjmie. Powie wowczas ze masz przyjsc za miesiac zeby mozna bylo cos zobaczyc. Moze masz infekcje jakas.....a skad Ty jestes w ogole? i jakie jest najwieksze najblizsze miasto? nie zabezpieczasz sie?

Gość fdfsvgs
no to jak gumka nie pekla ani nic to nie masz sie co martwic....no i rzeczywiscie nie bierz anty bo robia spustoszenie w organizmie...natomiast zbadac hormony powinnas.....

Żary kolo Zielonej Gory zabezpieczamy sie prezerwatywe mezczyzna moj zaklada a przed wytryskiem nawet wyciaga z pochwy bo sie boi i spuszcza sie po wyciagnieciu

No wlasnie wiem od dawna mam jakies zaburzenia i pojde zapisze sie jutro albo zadz i zeby badanie na hormony mi zrobil a i jeszcze w solarium 2 razy bylam wczesniej nie chodzilam to opuznia miesiaczke?

Gość fdfsvgs
solarium nie ma nic do tego traczej.....zapisz sie do gina