Gość fdfsvgs Napisano Grudzień 9, 2009 no pewnie...jak najbardziej wez skierowanie na hormony moze cos ci sie rozregulowalo.....i sie nie martw nie jestes w ciazy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Emi85 Napisano Grudzień 9, 2009 fdfsvgs - po jakim czasie mogę odstawić luteinę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurusiowa 0 Napisano Grudzień 9, 2009 wiem ze nie sama sobie wbijam modle sie co chwile zeby bog mi pomogl miesiaczka juz pojawila sie a test byl negatywny uczulona jestem strasznie na tym punkcie a mialam wczesniej jakies tabletki anty MIGRENIUM cos podobnego zle dzialaja i nie przepisal mi nic innego powiedzial ze sie ureguluje samo ale jest coraz gorzej jutro sie zapisuje i pojde na wizyte chyba ze misiaczke dostane szybciej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurusiowa 0 Napisano Grudzień 9, 2009 Ni e wiem ja mam pod jezyk do ssania 50 i 2 dzien biore wezme jeszcze 2 i odstawie a miesiacza spoznia mi sie 9dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurusiowa 0 Napisano Grudzień 9, 2009 BEDE CZEKALA NA MIESIACZKE :)ale stres jest i to wielki a wiem ze przez nerwy tez sie opoznia a mam dosc czesto zachwiania! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach